Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea, lăsat mască! Nu i-a venit să creadă cu ce sumă l-a vândut Dinamo pe Ciobotariu la CFR: "Cât? Am luat atât pe el?" Ce a spus despre falimentul clubului

VIDEO | Prunea, lăsat mască! Nu i-a venit să creadă cu ce sumă l-a vândut Dinamo pe Ciobotariu la CFR: "Cât? Am luat atât pe el?" Ce a spus despre falimentul clubului

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea (52 de ani) a fost extrem de surprins atunci când a aflat pe ce sumă a fost făcut transferul lui Denis Ciobotariu (21 de ani) la CFR Cluj. Din informaţiile Telekom Sport, campioana va plăti 500.000 de euro pentru "Ciobi", dar Prunea lui Prunea nu i-a venit să creadă când a aflat. Preşedintele dinamoviştilor a vorbit şi despre posibilitatea ca trupa din Ştefan cel Mare să intre în faliment.

Fostul mare portar a anunţat că nu se pune problema ca Dinamo să intre în faliment şi a plusat spunând că jucătorii şi-au primit o parte din restanţele salarial şi urmează să fie aduşi la zi. Întrebat fiind dacă din banii pentru transferul lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj se vor plăti şi restul salariilor, Prunea a rămas uimit când a aflat suma pentru care s-a realizat mutarea.

"(n.r. - Ce ziceţi de ştitile acestea cu falimentul, cu retrogradarea?) Ce faliment? (n.r. - Că vă paşte falimentul) Nu există aşa ceva. Faliment, dar băieţii îşi primesc salariile? De unde tâmpeniile astea? Este o situaţie bună la echipă, băieţii s-au liniştit, băieţii şi-au încasat salariile. Urmează să îi aducem şi la zi.

(n.r - Din banii de la CFR pe Ciobotariu o să îi aduceţi la zi?) Să vedem. Este clar că orice ban este bine venit. (n.r. - Este preţul corect, nu e cam puţin 500.000 de euro?) Cine? (n.r. - Pentru Ciobotariu, 500.000 de euro) 500.000? Am luat 500.000?



(n.r. - Care este suma corectă, domnule Prunea?) Nu ştiu, eu sunt aici. Nu am acces la documente. 7.39 E un pas mare pentru Ciobi, dacă se face. Se duce la mai bine. Este un băiat serios. Când am fost întrebat, l-am recomandat cu plăcere şi îl va ajuta foarte mult şi faptul că acolo au aavut probleme cu regula U 21", a spus Florin Prunea.

CFR Cluj l-a transferat pe Denis Ciobotariu (21 de ani) de la Dinamo pentru 500.000 de euro, din informaţiile Telekom Sport, lipseşte doar anunţul oficial. "Ciobi" a jucat 18 meciuri în acest sezon la Dinamo, timp în care a marcat de două ori, iar Transfermarkt îl cotează la 650.000 de euro pe fiul lui Liviu Ciobotariu.


 

Afla mai multe despre: florin pruneareactiedinamopretdenis ciobotariutransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare