Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea s-a întâlnit cu fanul care a intrat pe teren la meciul cu Viitorul: "Am fost invitat la o bere". Ce a discutat cu el

VIDEO | Prunea s-a întâlnit cu fanul care a intrat pe teren la meciul cu Viitorul: "Am fost invitat la o bere". Ce a discutat cu el

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea nu a stat cu mâinile în sân după ce câţiva fani ai lui Dinamo au intrat pe teren la meciul din prima etapă, cu Viitorul Constanţa. Chiar dacă iniţiativa a fost a fanului, oficialul dinamovist a clarificat lucrurile cu acesta.

"Am fost invitat la o bere de el şi m-am dus cu mare plăcere. S-au adunat foarte multe frustrări şi eu îi înţeleg perfect pe aceşti oameni. Mi-a spus şi el, spune-i şi lui Eugen, aţi venit într-un moment nepotrivit, nimeni nu are nimic absolut cu voi, suntem obligaţi să vă băgăm în aceeaşi oală pentru că asta este dar pe de altă parte nu avem, rezultatele sunt cele care vor face linişte aici", a declarat manager-ul general al lui Dinamo într-o conferinţă de presă. 

Oficialul "câinilor" a dezvăluit şi ce au păţit fanii care au pătruns pe teren şi au făcut ca partida să fie întreruptă minute bune: "Din păcate au primit şi interdicţiile imediat după joc am înţeles, un an de zile, nu o să le fie uşor să nu vină la meciuri un an de zile pentru că erau obişnuiţi cu prietenii împreună să plece la jocuri. Au intrat, nu au atacat pe nimeni, a fost mai mult o răbufnire să zic aşa".

 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamosuporteri 

viewscnt
Articole similare