Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea şi Dănciulescu, OUT de la Dinamo? Preşedintele "câinilor" a discutat cu Negoiţă, după ce s-a zvonit că va fi dat afară

VIDEO | Prunea şi Dănciulescu, OUT de la Dinamo? Preşedintele "câinilor" a discutat cu Negoiţă, după ce s-a zvonit că va fi dat afară

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea (51 de ani) a oferit un răspuns ferm zvonurilor care-l dau plecat de la Dinamo, pe el şi pe Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo. Fostul portar al Generaţiei de Aur spune că a discutat cu Ionuţ Negoiţă, patronul clubului, care l-a asigurat că nu va fi disponibilizat. Nici el, nici Dănciulescu. Prunea spune că va fi ţinut în funcţie doar de rezultatele pe care "câinii" le vor obţine.

În urmă cu două zile, au apărut zvonuri conform cărora Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu ar urma să fie daţi afară de Negoiţă de la Dinamo. Prunea a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe patornul de la RIN pentru a afla dacă va fi disponibilizat, însă spune că omul cu banii din Ştefan cel Mare l-a asigurat că nu se pune problema de aşa ceva.

"(n.r. Voi, conducerea, aveţi stabilitate? Au apărut zvonuri că veţi fi daţi afară tu şi Dănciulescu?) Suntem aici. Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri, aceste discuţii, dar eu am primit asigurări din partea patronului că nu este nimic adevărat. Dar ştiţi foarte bine că aceste asigurări, în România, pot ţine foarte mult sau pot ţine foarte puţin.

În funcţie te ţin rezultatele. Dacă nu ai rezultate, nu trebuie să te dea nimeni afară, trebuie să te dai tu la o parte", a spus Florin Prunea.

Florin Prunea a fost investit în funcţia de preseşedinte al lui Dinamo în iunie 2019. În ceea ce-l priveşte pe Dănciulescu, "Corbul" e de mult timp în Ştefan cel Mare. A jucat la Dinamo, cu pauze, în 1997 şi 2013, iar de atunci a rămas în club ca director sportiv. De când ocupă această funcţie, a avut o singură pauză. Fostul atacant a plecat din Ştefan cel Mare în septembrie 2018, a lucrat apoi la Farul pentru oscurtă perioadă şi a revenit la Dinamo în decembrie 2018.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamoplecareionut negoita 

viewscnt
Articole similare