Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG a cucerit Cupa Franţei în faţa lui St.Etienne, însă nu are motive de sărbătoare. Accidentare gravă pentru Mbappe

VIDEO | PSG a cucerit Cupa Franţei în faţa lui St.Etienne, însă nu are motive de sărbătoare. Accidentare gravă pentru Mbappe

PSG

Comentarii

PSG a învins-o pe St.Etienne cu 1-0, în finala Cupei Franţei, după un gol marcat în minutul 14 de brazilianul Neymar. Vestea proastă vine din partea lui Kylian Mbappe, care s-a accidentat grav şi sunt semne că va lipsi o perioadă de timp de pe gazon.

VIDEO | PSG - St Etienne 1-0 (Neymar 14)


Min. 26: Perrin are o intervenţie dură la Kylian Mbappe, imprudentă, care îl scoate din joc pe atacantul francez.

Min. 14: GOOOLLL PSG! Neymar este omul potrivit la locul potrivit. A îndeplinit o simplă formalitate.


Echipele de start:

PSG: Navas - Kehrer, Silva, Marquinhos, Bakker - Di Maria, Paredes, Gueye, Neymar - Mbappe, Icardi. 
Rezerve: Rico, Sarabia, Veratti, Kurzawa, Kimpembe, Herrera, Draxler, Dagba, Choupo-Moting.
Antrenor: Thomas Tuchel.

St.Etienne: Moulin - Kolodziejczak, Fofana, Perin, Debuchy - Camara, MVila, Macon, Boudebouy, Bouanga - Hamouma.
Rezerve: Abi, Bajic, Khazri, Krasso, Moueffek, Moukoundi, Neyou, Nordin, Rivera.
Antrenor: Claude Puel.


Pandemia de coronavirus a făcut ca ultimul act Cupei Franţei să se dispute cu mare întârziere, dar acest duel de foc reprezintă o oarecare revenire la normalitate. Pentru campioana din Hexagon se anunţă o vară în care poate câştiga şi alte trofee. Săptămâna viitoare joacă finala Cupei Ligii, iar pe 12 august are meci cu Atalanta, în sferturile UEFA Champions League.

Fotbaliştii lui Thomas Tuchel şi-au făcut deja încălzirea în două partide de verificare. Nu au avut milă de Le Havre, pe care au bătut-o cu scorul de 9-0, şi nici de Celtic. Contra scoţienilor, PSG a dat patru goluri şi nu a luat niciunul. Starurile colosului francez au şansa să se facă din nou remarcate şi să câştige a cincea Cupă a Franţei din ultimii şase ani.

Finala Cupei Franţei, PSG - St Etienne, LIVE VIDEO, Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, vineri, ora 22:10

St Etienne este în faţa unei performanţe istorice. Verzii caută primul trofeul al Cupei Franţei după o pauză de 43 de ani. Deşi şansele sunt extrem de mici, performanţa ar fi cu atât mai impresionată având în vedere că a terminat sezonul din Ligue 1 pe locul 17. În momentul în care s-a întrerupt campionatul, St Etienne avea o serie de şapte meciuri consecutive fără succes. În Cupa Franţei a reuşi totuşi să lege cinci victorii.

În această perioadă de pandemie, St Etiiene a jucat cinci partide de verificare, partide în care a arătat o poftă incredibilă de a înscrie goluri. Adversara lui PSG a dat câte patru goluri în confruntările cu Rumilly, Nice şi Charleroi. Sâmbătă a disputat două partide amicale cu Anderlecht, dar a fost învinsă în ambele. Echipa lui Claude Puel a împărţit atunci lotul în două şi a pus accent doar pe factorul fizic.

Afla mai multe despre: psgst etiennecupa frantei 

viewscnt
Articole similare