Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG a "distrus-o" pe Lyon şi s-a calificat în finala Cupei Franţei! Hat-trick de senzaţie Mbappe!

VIDEO | PSG a "distrus-o" pe Lyon şi s-a calificat în finala Cupei Franţei! Hat-trick de senzaţie Mbappe!

PSG

Comentarii

PSG a făcut instrucţie cu Lyon, pe terenul lyonezilor, scor 5-1. Mbappe a reuşit un hat-trick, Neymar a înscris din penalty şi Sarabia a închis tabela, după ce Terrier a deschis scorul!

LIVE VIDEO | Lyon - PSG 1-5 (Terrier 11 / Mbappe 14, 70, Neymar 64 pen, 90+2, Sarabia 82)

REZUMATUL PARTIDEI:

Min. 90+3: Final de meci!


Min. 90+2: GOOOOOOOOLLLLLLLLLL PSG! Mbappe face hat-trick-ul, după o pasă a lui Neymar!


Min. 82: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL PSG! Sarabia înscrie şi el, după o minge bâlbâită în careu, în urma unui corner. Cavani a trecut pe lângă gol, dar şutul lui Sarabia nu a mai putut fi oprit!


Min. 70: GOOOOOOOOOOLLLLLL PSG! Mbappe recuperează o minge în prorpia jumătate, driblează trei adversar în sprint, şi înscrie cu un şut puternic din careu!


Min. 64: GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL PSG! Neymar înscrie din penalty şi o aduce pe campioana Franţei în avantaj.


Min. 14: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL PSG! Mbappe pune capul perfect şi înscrie, după o centrare din corner a lui Kurzawa.


Min. 11: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL Lyon! Terrier deschide scorul. Înscrie cu latul, după o centrare din dreapta, cu o reluare din prima.


Min. 1: A început meciul!


Cele două echipe se vor întâlni Parc des Olympique Lyonnais pentru a stabili prima finalistă din Cupa Franţei. Cealaltă semifinală, St. Etienne - Rennes, se joacă joi, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 3.

Ultima dată când aceste două echipe s-au întâlnit într-o competiţie de acest gen a fost în 2016, în Supercupa Franţei. Atunci, clubul din capitală a câştigat clar, scor 4-1. De asemenea, Lyon şi PSG deja au jucat de două ori în această stagiune. PSG a câştigat ambele meciuri, triumfând, 1-0, la Lyon şi câştigând, 4-2, la Paris, în urmă cu trei săptămâni. 

Pentru cei care se tem de prelungiri, trebuie menţionat că niciun rezultat de egalitate nu s-a înregistrat în ultimele 14 meciuri directe. Din punct de vedere al absenţelor, ambele echipe au câte trei jucători accidentaţi. Astfel, Lyon nu se va putea baza pe Memphis Depay, Jeff-Reine Adelaide şi Oumar Solet, în timp ce la PSG sunt indisponibili Thiago Silva, Ander Herrera şi Colin Dagba. 

Afla mai multe despre: cupa franteipsglyon 

viewscnt
Articole similare