Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG a învins Les Herbiers şi a câştigat pentru a 12-a oară Cupa Franţei

VIDEO | PSG a învins Les Herbiers şi a câştigat pentru a 12-a oară Cupa Franţei

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a câştigat, marţi seară, Cupa Franţei, după ce a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Les Herbiers, din liga a treia. Pentru PSG, acesta este cel de-al patrulea triumf consecutiv în Cupa Franţei şi al 12-lea în istorie.

Giovani Lo Celso a deschis scorul în minutul 26, după ce mijlocaşul argentinian lovise bara de două ori în primele 20 de minute. În prima repriză, a nimerit bara şi Kylian Mbappe.

Scorul final a fost stabilit de Edinson Cavani, care a marcat din lovitură de la 11 metri, în minutul 74.

Les Herbiers - PSG 0-2 (Lo Celso 26, Cavani 74)

Echipele de start:

Les Herbiers: Pichot - Marie, Fofana, Dequaire, Pagerie - Germann, Vanbaleghem - Flochon, Eickmayer - Bongongui, Rocheteau
 
PSG: Trapp - Dani Alves, Marquinhos, Silva, Berchiche - Lo Celso, Motta, Rabiot - Mbappe, Cavani, Di Maria

Min. 74: GOOOL PSG! Cavani majorează diferenţa PSG-ului, după ce transformă o lovitură de pedeapsă.

Min. 26: GOOOL PSG! Lo Celso deschide scorul.

Min. 8: BARĂ PSG! O nouă şansă de gol pentru trupa din prima ligă! Reluarea lui Mbappe nimereşte bara.

Min. 5: BARĂ PSG! Şutul lui Lo Celso nimereşte stâlpul din dreapta porţii lui Pichot.

Min. 1: A început meciul

În timp ce PSG este unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, care îşi permită să plătească pe un jucător chiar şi 222 de milioane de euro (cazul Neymar). Les Herbiers este o echipă de buzunar din cea de-a treia ligă franceză. 

PSG are numai două înfrângeri în ultimele sale 28 de meciuri oficiale, ambele grele însă, cu Real Madrid, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Era cel mai important obiectiv al parizienilor pentru acest an, care se pregătesc să-l demită pe Emery la finalul sezonului, în ciuda unui nou titlu câştigat lejer. 

LIVE VIDEO Les Herbiers - PSG, ora 22:05, Telekom Sport 1

Pe 1 decembrie 2018, se vor împlini 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Cu un an mai târziu, în 1919, francezii primeau cu braţele deschise o nouă echipă: Alouette Sportive. Şi-au schimbat numele, după doar patru ani, şi au devenit Les Herbiers Sport, apoi au fost ”strigaţi” Entente Sportive Herbretaise, Les Herbiers Vendée Football. Din 2006 s-au decis să-şi zică, deloc simplu, Vendee Les Herbiers Football. În prezent, Les Herbiers e pe locul 11 în liga a treia franceză, la două puncte de locurile retrogradabile. 

Les Herbiers a trecut în semifinale de o altă mare surpriză a competiţiei, venită tot din liga a 3-a, FC Chambly, scor 2-0. De cealaltă parte, PSG a eliminat-o fără emoţii pe gruparea de prima ligă, Caen, scor 3-1. Micuţa echipă din liga a 3-a a beneficiat şi de un traseu favorabil, nefiind nevoită să întâlnească nicio echipă de prima ligă până în această fază. 

La casele de pariuri, PSG are o cotă de 1.01 să câştige partida în timp regulamentar. Ar fi cel de-al 12-lea trofeu din istorie pentru parizieni, record pentru această competiţie. Aceştia s-au impus de fiecare dată la ultimele trei ediţii. 

Afla mai multe despre: les herbierspsgcupa franteiponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare