Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG - Manchester City 1-2. Guardiola dă lovitura la Paris după un meci spectaculos

VIDEO | PSG - Manchester City 1-2. Guardiola dă lovitura la Paris după un meci spectaculos
Comentarii

PSG a primit vizita lui Manchester City în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Englezii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1, după ce au fost conduşi. Marqunihos deschisese scorul după un sfert de oră, dar reuşitele lui De Bruyne şi Mahrez din a doua repriză au adus victoria echipei lui Guardiola.

VIDEO | PSG - Manchester City 1-2 (Marquinhos 15, De Bruyne 64, Mahrez 71)

Echipele de start:

  • PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker - Gueye, Paredes - Di Maria, Verratti, Neymar - Mbappe
  • Rezerve: Dagba, Danilo, Diallo, Draxler, Herrera, Icardi, Kean, Kehrer, Kurzawa, Rafinha, Rico, Sarabia
  • Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Dias, Cancelo - Gundogan, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Silva, Foden
  • Rezerve: Aguero, Ake, Fernandinho, G. Jesus, Garcia, Laporte, Mendy, Steffen, Sterling, Torres, Trafford, Zinchenko

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 87. Foden recuperează mingea şi face o cursă până în careul parizienilor, dar şutul său este slab şi prins uşor de Navas.

Min 77. Eliminare pentru PSG! Gueye vede roşu direct, după o intrare groaznică asupra lui Gundogan.

Min 71. Goool City! Mahrez înscrie din lovitură liberă, graţie zidului, care permite mongii să ajungă în plasă.

Min 64. Goool City!! De Bruyne trimite o centrare minunată care îl păcăleşte pe Navas şi ajunge în poartă.

Min 61. Ocazie pentru City! De Bruyne primeşte o centrare bună şi loveşte mingea din foarfecă, dar încercarea sa trece peste.

Min 56. Mbappe driblează bine în careu şi trimite o centrare puternică în faţa porţii, dar Veratti trece la câţiva centimetri de minge.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 42. Mare ocazie pentru City! Pressingul englezilor dă roade şi aceştia recuperează mingea în marginea careului lui PSG. Foden primeşte o pasă bună şi rămâne singur cu Navas, dar şutează pe portar şi costaricanul se opune.

Min 32. City se avântă în atac şi ajunge în careul lui PSG, dar pasa lui Mahrez pentru Foden este blocată de un apărător.

Min 28. O nouă şansă pentru PSG! Încă un corner îi pune probleme echipei lui Guardiola. Paredes se conectează cu centrarea trimisă şi loveşte mingea cu capul, însă încercarea sa trece pe lângă.

Min 15. Goool PSG!! Marquinhos deschide scorul cu o lovitură de cap după un corner bătut perfect de Di Maria.

Min 13. O combinaţie frumoasă între Neymar şi Veratti îi permite brazilianului să trimită un şut, dar încercarea sa este trimisă în corner.

Min 3. Prima ocazie îi aparţine PSG-ului! Francezii pleacă pe contraatac, iar mingea ajunge la Neymar. Acesta trimite un şut, care este însă prea slab pentru a îi face probleme lui Ederson.

Min 1. A început partida.


De departe, blockbusterul semifinalelor Ligii Campionilor e meciul PSG - Manchester City, care, miercuri, îşi dispută prima manşă în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro. Mulţi specialişti consideră că echipa care va câştiga ediţia 2020/2021 a Ligii Campionilor se va alege din această dublă, deşi pe partea celalată de tablou se află Real Madrid, deţinătoarea recordului de trofee câştigate în competiţia stelelor, care nu poate fi niciodată scoase din calcule.

Niciuna dintre PSG şi Manchester City nu are în palmares, încă, trofeul Ligii Campionilor, astfel că pentru fiecare ar fi o premieră dacă ar câştiga prestigioasa "urecheată". Până acum, cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în Liga Campionilor, în 2016, în sferturile de finală. Atunci, City a trecut de PSG cu 3-2 la general.

Afla mai multe despre: psgmanchester cityliga campionilorlive video 

viewscnt
Articole similare