Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG s-a distrat cu Nantes şi s-a calificat în finala Cupei Franţei. Tătăruşanu i-a apărat un penalty lui Mbappe, dar a primit un super gol de la Dani Alves

VIDEO | PSG s-a distrat cu Nantes şi s-a calificat în finala Cupei Franţei. Tătăruşanu i-a apărat un penalty lui Mbappe, dar a primit un super gol de la Dani Alves

Ligue 1

Comentarii

PSG a devenit a doua finalistă din Cupa Franţei, după ce a învins FC Nantes pe teren propriu, scor 3-0.

Ciprian Tătăruşanu şi Kylian Mbappe au fost în centrul atenţiei în duelul din semifinalele Cupei Franţei dintre PSG şi Nantes.

Parizienii au primit două lovituri de la 11 metri, ambele executate de cel mai bine cotat jucător al planetei.  Portarul naţionalei României a apărat-o pe prima. A fost aproape să îl blocheze pe francez şi la cea de-a doua. A nimerit colţul, dar nu a mai reuşit să se opună. 

Din păcate pentru Tătăruşanu, meciul s-a încheiat prost. Reuşita lui Verratti şi super golul reuşit de Dani Alves au dus-o pe PSG în finala Cupei Franţei. Parizienii se vor duela pentru trofeu cu Rennes. 


VIDEO | PSG - Nantes 3-0 (Verratti 29, Mbappe 85-pen, Dani Alves 90+1)
Penalty ratat: Mbappe 65

ECHIPELE DE START

PSG: Areola - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Diaby, Marquinhos, Verratti, Kurzawa - Mbappe, Choupo-Moting

NANTES: Tătăruşanu - Edgar Ie, Diego Carlos, Pallois - Fabio, Rongier, Girotto, Toure, Lima - Evangelista, Coulibaly

Min. 90+1: GOL PSG! Dani Alves înscrie superb în poarta lui Tătăruşanu. 

Min. 85: GOL PSG! Kylian Mbappe reuşeşte, în cele din urmă, să îl învingă pe Ciprian Tătăruşanu, din penalty. Portarul român a ghicit colţul şi de această dată, dar nu a reuşit să mai intervină.

Min. 65: Penalty ratat! Tătăruşanu apără penalty-ul lui Mbappe.

Min. 29: GOOOL PSG! Marco Verratti îl învinge pe Ciprian Tătăruşanu cu un şut din marginea careului de 16 metri, după o pasă a lui Kylian Mbappe.


Marţi seară, Rennes a învins-o pe Lyon, scor 3-2, şi a devenit prima echipă calificată în finala Cupei Franţei, acolo unde va înfrunta câştigătoara meciului de miercuri. 

PSG joacă pe teren propriu şi este mare favorită în duelul cu FC Nantes, acolo unde Ciprian Tătăruşanu a fost inclus în lot. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă românul va fi titular. Presa din Franţa a anunţat că goalkeeper-ul român nu va mai juca la "canari" în acest sezon şi va pleca la finalul sezonului liber de contract. 

Această situaţie produce nelinişte inclusiv în staff-ul naţionalei, în condiţiile în care titularul României nu va avea meciuri în picioare înaintea următoarelor confruntări din preliminariile Euro 2020.

Afla mai multe despre: psgnantesciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare