Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG s-a distrat în Cupa Franţei, cu o echipă din liga a 6-a. Marseille a fost la un pas de o eliminare ruşinoasă

VIDEO | PSG s-a distrat în Cupa Franţei, cu o echipă din liga a 6-a. Marseille a fost la un pas de o eliminare ruşinoasă

Fotbal

Comentarii

PSG s-a calificat în 16-imile Cupei Franţei, după o victorie la scor cu Linas-Montlhery. Marseille a fost la un pas de o ruşine istorică în faţa lui Trelissac.

Parizienii au avut nevoie de jumătate de oră de joc pentru a deschide scorul. Aouchiche a fost marcator. Echipa din liga a şasea putea reveni în meci, dar Kanoute a ratat de la punctul cu var. După numai 30 de secunde, PSG a scăpat de emoţii. Cavani a făcut 2-0 pe contraatac. Echipa lui Tuchel nu a ridicat piciorul de pe acceleraţie nici după pauză, iar scorul a luat proporţii. Cavani încă o dată şi Sarabia, cu o dublă, au făcut 5-0 în decurs de opt minute.

Marseille a fost la un pas de o ruşine istorică în Cupa Franţei, în faţa lui Trelissac. Echipa aflată la retrogradare în liga a patra a deschis scorul după numai 20 de secunde. Pele a gafat incredibil şi i-a oferit un gol din nimic lui Diaby. OM a revenit pe tabelă la mijlocul reprizei. Payet a marcat superb. După numai două minute, echipa lui Villas Boas a trecut chiar în avantaj, dar reuşita lui Benedetto a fost anulată. Marseille s-a jucat cu ocaziile, dar nu a mai reuşit să marcheze. Ba a mai rămas şi în zece oameni, după eliminarea lui Sakai. Meciul a ajuns până la urmă la loviturile de departajare, unde Trellisac a ratat de două ori, iar Marseille a făcut pasul către 16-imile de finală.


VIDEO | Linas-Montlhery - Paris Saint-Germain 0-6

  • Linas-Montlhery: Lutumba - Tchabo, Diallo, Tsota, Kouassi - Kanoute, Roca, Gbobouo, Duval - Leno, Cisse
  • PSG: Rico - Dagba, Kouassi, Kehrer, Kurzawa - Herrera, Paredes - Sarabia, Aouchiche, Draxler - Cavani

Min. 87: GOL PSG! Balonul, respins de portar, se loveşte de Choupo-Moting, iar apoi se duce în poartă. 

Min. 69: GOL PSG! Sarabia a reuşit şi el "dubla". 

Min. 63: GOL PSG! Sarabia îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor. 

Min. 61: GOL PSG! Cavani reuşeşte "dubla". 

Min. 41: Gazdele ratează un penalty, iar la faza următoare Cavani majorează diferenţa celor de la PSG. 

Min. 31: GOL PSG! Puştiul Aouchiche deschide scorul pentru campioana Franţei. 


Dacă Paris Saint-Germain nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre Linas-Montlhery nu se cunosc foarte multe detalii, în afara faptului că este o formaţie din liga a şasea din Franţa. Micuţa echipă din nord a trecut în tururile precedente de alte două formaţii obscure ale fotbalului francez, Evreux şi La Fleche, cu 3-1, respectiv 3-2.

În schimb, PSG a trecut în turul precedent de Le Mans, formaţie din Ligue 2, după ce a învins-o cu 4-1.

Iată echipa probabilă a celor de la PSG: 

Marcin Bulka - Layvin Kurzawa, Tanguy Kouassi, Loïc Mbe Soh, Thilo Kehrer - Leandro Paredes, Ander Herrera, Adil Aouchiche - Eric Maxim Choupo-Moting, Edinson Cavani, Pablo Sarabia.

 

Afla mai multe despre: fotbalcupa franteipsg 

viewscnt
Articole similare