Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pulhac a îmbrăcat din nou tricoul lui Dinamo, dar nu îşi iartă fostul club: "Păcat... Rednic nu poate să le facă pe toate!" Săgeţi spre conducere

VIDEO | Pulhac a îmbrăcat din nou tricoul lui Dinamo, dar nu îşi iartă fostul club: "Păcat... Rednic nu poate să le facă pe toate!" Săgeţi spre conducere

Superliga

Comentarii

Pulhac a fost pe teren la ultimul titlu câştigat de Dinamo, în 2007, dar şi la ultima Cupă a României din vitrina alb-roşilor, obţinută în 2012. Situaţia actuală a echipei l-a lăsat fără replică pe fostul fundaş. Acesta a îmbrăcat din nou tricoul roş-alb cu ocazia Trofeului Legendele Capitalei, iar la final a şi-a criticat dur fostul club.

"Nu că mi-e ruşine, dar tot fotbalul românesc cred că trece prin momente grele şi dacă ar exista puţin mai multă susţinere şi poate mai multă înţelegere.

Eu cred că e vorba... Nu vreau să vorbesc despre management, dar trebuie să vorbim pentru că de câţiva ani de zile suporterii lui Dinamo şi ceilalţi care am jucat chiar ne dorim şi aşteptăm de câţiva ani buni şi doar auzim vorbele din ziare.

Cum aş putea eu să ştiu (n.r. ce jucători buni sunt la Dinamo) dacă sunt şi jucători care nu se ştiu între ei. Aşa că mi-e greu să pronunţ un nume acum. (n.r. Se va putea vorbi de titlu) Când vor trage toţi din club la aceeaşi căruţă. Nu e de ajuns doar antrenorul sau jucătorii. Când vor trage toţi", spune Pulhac.

Pulhac este dispus să-şi ajute oricând echipa de suflet.

"Suporterii sunt foarte dezamăgiţi şi cred că au avut destul de multă răbdare timp de 7-8 ani de zile, în care aşteaptă să se întâmple ceva.

Cred că ar trebui ca în conducerea lui Dinamo să fie şi foşti jucători sau care au trecut prin domeniul ăsta, al fotbalului. Este o situaţie delicată şi ţinând cont că partea financiară este rezolvată, înseamnă că mai este o singură problemă şi anume cea de management", a declarat Pulhac.

Fostul fundaş stânga al roş-albilor are încredere că Mircea Rednic e omul potrivit pentru a redresa "corabia".

"Nea Mircea este unul dintre antrenorii cei mai buni, eu îl cunosc foarte bine, am luat campionatul cu dumnealui dar nu poate singur un antrenor să fie şi manager, şi scouter, şi de toate să spun aşa. Domnul Negoiţă are şi el problemele lui, de asta susţine şi clubul, în schimb cred că e o problemă de management. Eu cred că lui nea Mircea îi prieşte foarte bine postul de antrenor şi la ceea ce se descurcă. Aşa că ar trebui să aibă oameni care să facă şi cealaltă meserie, cea de scouteri", a mai spus Cristian Pulhac.

Afla mai multe despre: pulhacdinamodeclaratii 

viewscnt
Articole similare