Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Puljic sună adunarea pentru dinamovişti, după trei meciuri fără victorie: "Trebuie să începem să câştigăm. Urmează meciuri cruciale! Cred cu tărie că vom ajunge în play-off"

VIDEO Puljic sună adunarea pentru dinamovişti, după trei meciuri fără victorie: "Trebuie să începem să câştigăm. Urmează meciuri cruciale! Cred cu tărie că vom ajunge în play-off"

Dinamo București

Comentarii

Ante Puljic (32 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Dinamo, a tras un semnal de alarmă la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi, din Liga 1. Fundaşul croat le-a atras atenţia colegilor că, împreună, trebuie să înceapă să lege victorii pentru a se califica în play-off pentru că urmează cinci partide cruciale pentru viitor, în campionat.

Puljic a lipsit de la ultimul meci al dinamoviştilor, 2-2 cu Academica Cliceni în deplasare, fiind accidentat. Chiar dacă Dinamo n-a mai câştigat de trei meciuri, crede în continuare că obiectivul play-off-ul poate fi atins. "Nu ne temem, toată lumea din echipă crede cu tărie că vom juca în playoff. Cu toţii ne dorim să fim acolo, vrem să jucăm împotriva celor mai bune echipe din campionat. Sperăm cu toţii să fim acolo.  Eu cred cu tărie că vom reuşi, dar, cum am spus, mai avem cinci meciuri care, din punctul meu de vedere, sunt cruciale.

Până la finalul sezonului regulat mai avem nouă meciuri, dar acum este un moment crucial. Aceste cinci meciuri sunt cruciale, pentru că suntem la cinci puncte în urma playoff-ului şi trebuie să începem să câştigăm meciuri.

Dacă vom reuşi să câştigăm următoarele 2-3 meciuri vom fi acolo, vom fi aproape de playoff, şi atunci totul va fi mai uşor", a spus Ante Puljic, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Poli Iaşi.



Fundaşul i-a analizat şi pe cei de la Poli Iaşi, care începuseră în forţă campionatul, dar sunt în scădere acum: "Iaşi este o echipă bună, a avut un start de sezon foarte bun. În ultima perioadă au avut evoluţii calde şi reci, cum se spune. E o echipă bună, dar jucăm acasă şi cred că în ultimele meciuri de pe teren propriu am jucat bine, de asemenea împotriva unor echipe puternice. Vrem să continuăm pe această linie de victorii", a mai spus croatul.

În ceea ce priveşte partida de la Clinceni, la care a lipsit, Puljic a spus că toţi dinamoviştii se aşteptau la o victorie uşoară, care să restareze parcursul "câinilor". "La Clinceni, toată lumea spera şi credea că vom lua trei puncte. Din nefericire nu am făcut-o, s-a terminat 2-2. Dar, câteoadată, un punct nu este atât de rău. Dacă vezi cum a decurs meciul, putem spune că a fost bine până la urmă. 9.51 Acum urmează cinci meciuri foarte importante până la pauza campionatului, trebuie să începem să câştigăm meciuri, să luăm puncte, ca să fim cât mai aproape de playoff, sau chiar în playoff", conchis Puljic, la conferinţa de presă.

Dinamo - Poli Iaşi, din etapa a 18-a a Ligii 1, se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ante puljicdinamoplay-offsemnal de alarma 

viewscnt
Articole similare