Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Punct salvat în final! Ripensia - FC Arges 1-1 şi gazdele ies din zona retrogradării

VIDEO | Punct salvat în final! Ripensia - FC Arges 1-1 şi gazdele ies din zona retrogradării

Fotbal intern

Comentarii

Ripensia şi FC Argeş au remizat în primul meci al etapei a 15-a din Liga 2. Oaspeţii au condus până în minutul 89, dar bănăţenii au egalat în urma unui penalty dictat de centralul Florin Ovidiu Mazilu.

Ripensia a ieşit măcar pentru o zi din zona retrogradării după ce a obţinut un punct din duelul cu FC Argeş. A fost 1-1, iar ambele goluri s-au înscris în finalul celor două reprize. PIteştenii au marcat primii prin Oancea, în minutul 43, dar până la urmă au ratat şansa să plece cu toate cele trei puncte din Banat.

Toma a transformat un penalty în minutul 89 şi Ripensia a smuls in extremis un rezultat de egalitate. Punctul îi duce pe timişoreni pe locul 15, deasupra locurilor ce duc în al treilea eşalon. Cu un singur punct obţinut în această seară, echipa lui Săndoi ratează oportunitatea de a urca pe poziţia secundă în campionat. FC Argeş este acum pe locul cinci, cu 29 de puncte. 


LIVE VIDEO | Ripensia - FC Arges, Telekom Sport 3, vineri, ora 18.00

„Este poate cel mai tare sezon de Liga a 2-a după Revoluţie încoace”, a spus Emil Săndoi la o conferinţă de presă.

Săndoi le cere jucătorilor să trateze cu maximă responsabilitate acest meci pentru a nu avea parte de surprize neplăcute: "Nu aş vrea să spunem prea multe cuvinte înainte de acest joc, preferăm să vorbim pe teren. Întâlnim o echipă care, din punctul meu de vedere al valorii lotului pe care îl are, nu se află pe un loc corect. La Ripensia sunt jucători cu nume, fotbalişti cu experienţă. Mă aşteptam să fie mai sus în clasament. Poate au avut şi probleme medicale, poate au avut şi neşansă în acest început de campionat. Este o echipă solidă şi pot pune probleme. Îmi aduc aminte că în returul ediţiei trecute de campionat am jucat acasă cu ei şi i-am învins cu 2-1, dar a fost un joc echilibrat. Şi partida de vineri va fi foarte grea, însă sper ca jucătorii mei să fie serioşi, să se dăruiască şi să obţină cele 3 puncte. Şi noi ne confruntăm cu câteva probleme de efectiv. Buleică şi Nilă sunt nerefăcuţi, iar Turda este suspendat. Cei care vor intra pe teren, sunt convins că se vor ridica la nivelul aşteptărilor".

Ripensia atacă meciul cu FC Argeş fără doi jucători importanţi pentru echipă. Suciu şi Pelici vor lipsi de pe teren.

 

 

”Cât despre confruntarea cu FC Argeş, pot spune că ne aşteaptă un meci infernal de greu. Noi însă trebuie să dăm totul pe teren şi să câştigăm partida cu orice preţ, pentru că locul din clasament pe care-l ocupăm nu ne face cinste. La FC Argeş sunt jucători cu experienţă, iar echipa este una omogenă, pentru că joacă de ceva vreme împreună. Au început foarte bine acest campionat şi, cred, că nu au presiune asupra rezultatelor”, a spus Toma, confeorm liga2.prosport.ro.

Ripensia ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 2, în timp ce FC Argeş se clasează pe locul 5, cu 28 de puncte.

 

Liga 2: Urmăreşte în direct meciul dintre Ripensia Timişoara şi FC Argeş

Liga 2: Urmăreşte în direct meciul dintre Ripensia Timişoara şi FC Argeş

Publicată de Telekom Sport Romania pe Vineri, 2 Noiembrie 2018

 

Afla mai multe despre: ripensia - fc arges 

viewscnt
Articole similare