Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puşcaş a făcut anunţul! Ce le-a spus italienilor despre viitorul său imediat după eliminarea de la EURO 2019. Discurs superb şi despre fanii naţionalei

VIDEO | Puşcaş a făcut anunţul! Ce le-a spus italienilor despre viitorul său imediat după eliminarea de la EURO 2019. Discurs superb şi despre fanii naţionalei
Comentarii

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport l-au aşteptat pe George Puşcaş la declaraţii după semifinala cu Germania. Trei jucători din lotul lui Rădoi evoluează în Italia. Radu, Puşcaş şi Vlad Dragomir.

George Puşcaş a fost golgheterul tricolorilor la Euro, cu patru reuşite şi e al doilea cel mai bun marcator al turneului final, după Waldschmidt, care are şapte goluri în patru meciuri. Presa din Italia nu a fost atât de supărată pentru eliminarea Squadrei Azzura încât să nu-i mai bage în seamă pe tricolori, astfel că Gazzetta dello Sport l-a aşteptat după meci pe Puşcaş.  

"România e mândră de noi. În toate meciurile, inclusiv azi, noi am jucat, practic, acasă. Cu aceşti suporteri a fost incredibil. 

Am dat tot ce am avut. [...] Păcat că nu ne-am calificat, dar am realizat ceva  măreţ", a declarat Puşcaş la finalul meciului cu nemţii. 

Anunţul ferm al lui Puşcaş: "Aştept ofertele!"

E de aşteptat ca după turneul final, cota lui Puşcaş să crească semnificativ, iar ofertele să curgă pe adresa celor de la Palermo. Asta aşteaptă şi jucătorul, mai ales că echipa sa nu a scăpat de emoţiile retrogradării în Serie C. 

"Încă nu ştiu ce va fi. Trebuie să mă recuperez după acest turneu şi apoi voi vedea. Eu aştept oferte", a declarat Puşcaş. 

Iniţial, clubul fusese trimis în al treilea eşalon, dar a reuşit obţină reducerea depunctării. Totuşi, problemele financiare sunt extrem de mari, oficialii nereuşind să trimită garanţiile bancare ce adeveresc faptul că echipa nu are datorii şi astfel, nu-şi poare lua licenţa.

Ceea ce este cert e că dacă Palermo va merge în Serie C, Puşcaş nu va rămâne la echipă! După prestaţiile de la turneul final a apărut interes pentru el din partea celor de la Sheffield United şi din partea Perugiei. 

Puşcaş a semnat cu Palermo în vara lui 2018 şi are contract până în 2022. Cota lui a crescut de la 2,5 la 3 milioane de euro din ianuarie şi până acum. 

Afla mai multe despre: puscasgolghterpalermo 

viewscnt
Articole similare