Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puşcaş a lămurit conflictul cu selecţionerul: "S-a clarificat ca între bărbaţi!" Cum va reacţiona în cazul unui nou penalty cu Suedia sau Spania

VIDEO | Puşcaş a lămurit conflictul cu selecţionerul: "S-a clarificat ca între bărbaţi!" Cum va reacţiona în cazul unui nou penalty cu Suedia sau Spania

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a mărturisit că nu este supărat pe selecţioner pentru că l-a înjurat în timpul meciului cu Norvegia.

Atacantul lui Brighton a recunoscut că a fost afectat de criticile care i s-au adus după ratarea penalty-ului.

"Au fost primele zile, vă daţi seama, nu era uşor pentru că oricine are momente ca acestea, perioade ca acestea, dar din fericire am avut imediat meciul la club şi trebuia să mă concentrez acolo, să trec peste, pentru că se întâmplă şi atât. Penalty-ul ratat, asta m-a deranjat. Nu m-a deranjat după nimic, pentru că era normal după să apară critici şi să se vorbească aşa.

Trebuia să trec peste, să nu bag în seamă prea mult şi în continuare oamenii să susţină naţionala pentru că avem mari şanse să ne calificăm. Mă gândeam, mă aşteptam să fie aşa, sunt şi momente din astea în fotbal, lumea te critică, te aplaudă când joci bine şi trebuie să fii pregătit în orice moment", a declarat Puşcaş.

Puşcaş a lămurit conflictul cu selecţionerul

Cât despre conflictul cu selecţionerul: "Astea s-au petrecut atunci, le-am clarificat atunci cu Mister, nu s-a supărat nimeni, nici el pe mine, nici eu pe el, s-a clarificat ca între doi bărbaţi după meci şi s-a terminat. Acum suntem la o nouă convocare şi noi meciuri".

Întrebat cum va reacţiona dacă naţionala va beneficia de un nou penalty cu Suedia sau Spania, Puşcaş a dat de înţeles că şi-a învăţat lecţia: Nu ştiu, întrebaţi-l pe Mister, eu nu mă mai bag. Depinde pe cine pune Mister să bată, ăla va bate".

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare