Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puşcaş e vedetă la Palermo! Ce le-a dezvăluit italienilor: ”A fost o senzaţie unică să mă antrenez alături de el”

VIDEO | Puşcaş e vedetă la Palermo! Ce le-a dezvăluit italienilor: ”A fost o senzaţie unică să mă antrenez alături de el”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş traversează o perioadă excelentă la Palermo, iar italienii au făcut un interviu senzaţional cu atacantul român.

Cei de la Palermo au publicat pe contul lor de Youtube un interviu cu George Puşcaş, iar vârful a vorbit atât despre debutul său în fotbal, dar şi despre momentul care l-a marcat atunci când a ajuns la Inter.

”Am venit fără să dau probe, mi-au zis să vin la Milano să semnez, iar eu mă gândeam că nu mai trebuie să aştept fiindcă Inter este la acelaşi nivel cu Arsenal. 04.07 Eram foarte entuziasmat, iar ei m-au chemat să semnez imediat. Am ajuns la Inter şi am fost surprins. Aceea a fost una dintre cele mai tari experienţe cum am ajuns la Inter. Am avut o experienţă cu Milito. El era accidentat şi eu mă pregăteam la Primavera pentru primele meciuri. Abia venisem la echipă, iar în prima lună am început campionatul Primavera, iar el era pe teren, a jucat 45 de minute, iar eu am intrat în locul lui. Doar să mă antrenez alături de el era o senzaţie unică. Până atunci îl urmăream de acasă, pentru ca deodată să joc alături de el, chiar dacă eu eram la Primavera, eram un copil, era ceva deosebit.

Pe Mancini îl cunosc bine. Când am venit la Inter mi-a vortbit şi am învăţat atât de multe lucruri. Este un antrenor valoros, care ştie ce are de făcut. Le dă multă încredere tinerilor, îi place să vadă entuziasmul şi nu ar trebui să mire că debutează tinerii chiar şi la naţională. Este foarte informat şi nu ţine cont de vârsta jucătorilor, ci de dorinţa lor.

Hagi şi Mutu sunt jucătorii cei mai buni pe care România i-a avut. Iar, după mine, sunt două exemple pentru toţi jucătorii care   pleacă din România”, le-a spus Puşcaş italienilor.

Afla mai multe despre: puscaspalermointerviu 

viewscnt
Articole similare