Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO| Puşcaş şi Andrei Radu, bi-interviu savuros: ”Cu discursurile lui o să mă facă să mă duc la box şi să bat pe toată lumea”

VIDEO| Puşcaş şi Andrei Radu, bi-interviu savuros: ”Cu discursurile lui o să mă facă să mă duc la box şi să bat pe toată lumea”

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul Andrei Radu şi atacantul George Puşcaş sunt buni prieteni şi în afara, iar asta se vede chiar şi la un simplu interviu, oferit la finalul unui meci care poate deveni istoric. Doi dintre liderii naţionalei de tineret Under 21 a României au explicat la Telekom Sport care sunt următoarele obiective ale tricolorilor mici.

Andrei Radu a ţinut şi înainte de acest meci un discurs în vestiar: ”Suntem mai mult decât o familie, un grup extraordinar, începând cu mine...şi terminând cu nea Marin care ne pregăteşte hainele în fiecare zi” a explicat la microfonul Telekom Sport, portarul de la Genoa. Căpitanul vrea să aibă alături la turneul final cât mai mulţi dintre coechipierii săi: ”Va daţi seama că eu îmi doresc sincer că toţi colegii mei să meargă la Euro”.

Legat de discursurile lui Radu din vestiar, Puşcaş a declarat cu zâmbetul pe buze: "Voiam să-l rog să ne motiveze mai uşor, dacă o să continue aşa o să mă facă să mă duc la box. O să bat pe toată lumea şi o să iau numai cartonaşe roşii"

”Mergem la Euro să câştigăm turneul! De ce nu?”

Atât Radu cât şi Puşcaş au repetat ideea lui Alex Paşcanu, care declarase că naţionala de tineret vrea să câştige turneul final: ”Noi nu mergem acolo doar că să fim acolo, merge să câştigăm Europeanul!” spune Andrei Radu, completat de George Puşcaş: ”Avem obiective îndrăzneşte...să câştigăm Euro? Credeţi că e un obiectiv prea îndrăzneţ? Dacă un jucător al naţionalei zice asta, înseamnă că totuşi ceva există în interiorul vestiarului. N-am avut o înfrângere în grupa asta, cred că ne putem gândi şi la trofeu european” spune fotbalistul crescut de Inter Milano.

”Mergem în Italia unde cred că vor fi mai mulţi români decât italieni în tribune” :) a mai declarat atacantul lui Palermo.

”Nu fac pariu cu Puşcaş, mi-e frică”

Radu a oferit un moment savuros la interviul post-meci, atunci când a fost întrebat dacă a avut un pariu cu prietenul şi colegul său, George Puşcaş că acesta va marca, portarul a explicat: ”Nu pot să fac pariu cu Puşcaş, pentru că sunt sigur că da gol mereu. Mi-e teamă să fac pariuri cu el”
 

Afla mai multe despre: george puşcaşandrei raduromânia under 21 

viewscnt
Articole similare