Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puştii de la U21, gata să impresioneze la Euro 2019! Florin Ştefan: "Nu ne mulţumim doar cu participarea!" Jucătorul convins că putem cuceri marele trofeu

VIDEO | Puştii de la U21, gata să impresioneze la Euro 2019! Florin Ştefan: "Nu ne mulţumim doar cu participarea!" Jucătorul convins că putem cuceri marele trofeu

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata U21 a României şi-a aflat adversarele de la turneul final al Euro 2019, iar elevii lui Mirel Rădoi sunt încrezători că pot continua parcursul perfect din preliminarii şi la competiţia din vara viitoare.

Titularul postului de fundaş stânga, Florin Ştefan, spune că el şi colegii săi nu se vor mulţumi să facă act de prezenţă în grupa din care mai fac parte Anglia, Franţa şi Croaţia.

"Mergem să ne jucăm şansa, nu contează cu cine jucăm, avem numai de câştigat. Ne aşteaptă trei meciuri dificle, dar trebuie să facem o figură frumoasă acolo.  Ne jucăm şansa. Şi când am picat în grupă cu Portugalia, Bosnia, Elveţia, am avut meciuri dificile şi ne-am calificat. Aşa e şi acum. Chiar dacă ele sunt favorite, pe teren nu se ştie.

Merităm să fim acolo şi trebuie să jucăm cât mai bine, să ne calificăm. Nu ne mulţumim doar cu participarea", a declarat Florin Ştefan pentru Telekom Sport.



Acesta e susţinut de colegul său de la Sepsi, Adrian Rus: "Am prins o grupă foarte grea, dar mergem încrezători, mergem să ne calificăm, nu ne e frică de nimeni".

Rezerva lui Ionuţ Radu de la echipa U21, Catalin Cabuz, merge şi mai departe şi e convins că tricolorii pot cuceri trofeul în Italia. Portarul lui Hermannstadt spune că îşi facuse alte calcule înainte de tragerea la sorţi, dar o eventuală calificare din această grupă extrem de dificilă ar deschide drumul României spre câştigarea Euro 2019.

"M-am uitat la tragerea la sorţi, sincer mă aşteptam la alţi adversari dar asta este, trebuie să mergem acolo să jucăm cu fiecare în parte şi să scoatem cât mai multe puncte şi să ieşim din grupă.

Eu zic că da. Dacă ieşim din grupa asta avem şanse foarte mari (n.r. să câştige Euro 2019 U21)"
, a declarat Cătălin Căbuz pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin stefanadrian ruscabuzromaniau21tragere la sorti 

viewscnt
Articole similare