Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puştiul Cîmpanu, la primul gol în Liga 1 contra campioanei: ”Nu pot să mă bucur!”

VIDEO | Puştiul Cîmpanu, la primul gol în Liga 1 contra campioanei: ”Nu pot să mă bucur!”

FC Botoșani

Comentarii

George Alexandru Cîmpanu a marcat primul său gol în Liga 1, dar a mărturisit că nu se poate bucura de reuşita sa după ce FC Botoşani a pierdut clar, 1-4 în Gruia.

Pentru Cîmpanu, partida cu CFR va rămâne una specială. Puştiul moldovenilor a marcat primul său gol pe prima scenă: ”Nu pot să mă bucur pentru gol, pentru că echipa noastră a pierdut. Dar asta este, o luăm de la capăt şi meciul următor sperăm să fie mai bine” a spus Cîmpanu, la finalul meciului.

”Am început mai bine, primele 20 de minute au fost ale noatre. Dar după aia a venit golul lui CFR şi acolo cred că s-a rupt tot jocul. Noi jucăm în fiecare meci ofensiv, să marcăm goluri. Ăsta este fotbalul pe care îl practicăm. Eu nu cred că a fost o diferenţă aşa mare între noi şi ei, doar că ei au fost mai lucizi şi au marcat patru goluri şi noi doar unul” a mai spus noul puşti minune de la FC Botoşani.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pereira ’19, Deac ’25, ’73 (penalti) şi Păun ’37. Pentru FC Botoşani a înscris Cimpanu, în minutul 79.

Afla mai multe despre: cîmpanubotoşani 

viewscnt
Articole similare