Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puştiul Denis Rusu a adus trei puncte imense pentru UTA Arad. "Sper să fac meciuri cât mai bune şi să prind un transfer"

VIDEO | Puştiul Denis Rusu a adus trei puncte imense pentru UTA Arad. "Sper să fac meciuri cât mai bune şi să prind un transfer"

UTA

Comentarii

UTA Arad s-a impus, sâmbătă, împotriva celor de la Chindia Târgovişte, scor 1-0, graţie golului reuşit de tânărul fotbalist Denis Rusu (19 ani), în minutul 52. După opt runde, nou-promovata este pe loc de play-off, locul 6, cel puţin pentru moment.

UTA Arad a reuşit prima victorie pe teren propriu după luni de zile, de la un succes cu Ripensia Timişoara, scor 3-0, în Liga a 2-a. Cele trei puncte au rămas la Arad datorită golului marcat de tânărul Denis Rusu (19 ani), care l-a învins cu un şut la colţul lung pe portarul Mihai Aioani. În urma acestul succes, UTA a urcat, provizoriu, pe locul 6, cu 11 puncte, la egalitate cu FC Botoşani şi Chindia Târgovişte.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm acasă. Nu am mai câştigat de opt luni. Sper să fac meciuri cât mai bune şi să ajungem în play-off. Mă bucur că am ajuns aici. Fiecare îşi doreşte să joace pe un asemenea stadion, la o echipă precum UTA. Sper să fac meciuri cât mai bune şi să prind un transfer cât mai sus", a declarat la finalul partidei Denis Rusu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare