Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puştiul din poarta lui Rennes, încă un moment fabulos în meciul cu CFR Cluj. Antrenorul cu portarii i-a aşezat zidul

VIDEO | Puştiul din poarta lui Rennes, încă un moment fabulos în meciul cu CFR Cluj. Antrenorul cu portarii i-a aşezat zidul

UEFA Europa League

Comentarii

Pepe Bonet, debutant în poarta lui Rennes, nu va uita niciodată meciul cu CFR Cluj.

Puştiul congolez, în vârstă de 16 ani, intrat pe teren în minutul 8, după eliminarea titularului din poarta lui Rennes, a greşit grav la golul marcat de Ciprian Deac, în minutul 9, după care a comis-o şi la faza care s-a lăsat cu eliminarea celui de-al doilea jucător, în startul reprizei a doua.

Pentru a se asigura că Bonet nu mai primeşte încă un gol atât de uşor, antrenorul cu portarii de la Rennes i-a aşezat zidul tânărului portar, la lovitura liberă acordată după eliminarea lui Camavinga. Antrenorul cu portarii de la Rennes a stat în spatele porţii şi i-a arătat lui Bonet cum să aşeze zidul, congolezul conformându-se.

La 16 ani şi 254 de zile, congolezul este cel mai tânăr portar din istoria Europa League. El a fost introdus în locul lui Edouard Mendy, care l-a faultat pe Lacina Traore, în minutul 5, la marginea propriului careu de 16 metri.

Afla mai multe despre: rennes 

viewscnt
Articole similare