Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puştiul român de la MSV Duisburg se simte excelent acasă: ”Aici e muzică, alea, alea...acolo nemţii sunt reci” :)

VIDEO | Puştiul român de la MSV Duisburg se simte excelent acasă: ”Aici e muzică, alea, alea...acolo nemţii sunt reci” :)
Comentarii

Darius Dacian Ghindovean are 17 ani şi joacă în naţionala României U19. La nivel de club, românul joacă pentru germanii de la MSV Duisburg.

Ghindovean este titular în echipa U19 a celor de la MSV Duisburg, acolo unde a ajuns în vara anului trecut după o experienţă la SC Kapellen. Puştiul naţionalei U19 recunoaşte cu mult umor că se simte mult mai bine acasă, în România, decât în Germania: ”Atmosfera e foarte plăcută, toţi colegii sunt extrem de... în cabină suntem toţi ca fraţii, nu există unul care să nu.... chiar şi cei care nu au intrat, toţi s-au bucurat la gol, nimeni nu a fost supărat sau ceva. Aici e altă atmosferă. Aici e muzică, alea, alea... acolo nemţii sunt reci, stau pe treaba lor, nu vorbesc cu nimeni. Şi  dacă eşti român, te ocolesc şi nu te bagă în seamă. Dar e ok, m-am adaptat” a spus Ghindovean.

Puştiul originar din Mediaş s-a născut pe 1 noiembrie 2001 şi măsoară la 17 ani, 1.81 m: ”Nu pot să vă descriu ce simt, dar vă spun că este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândru că am înscris pentru echipa naţională. Îmi doresc să ajung cât mai departe şi să înscriu cât mai multe goluri” mărturiseşte el.

Ghindovean nu exclude posibilitatea ca pe viitor să ajungă în Liga 1: ”Sper, dar nu ştiu. Afară e altă mentalitate, alt fotbal. Vom vedea” a mai spus mijlocaşul naţionalei U19.  El a marcat un gol în partida cu naţionala de tineret a Israelului.

Tricolorii U19 au câştigat primul joc amical disputat marţi, 6 august, în compania selecţionatei Israelului, scor 3-1.

Formaţia pregătită de Laurenţiu Roşu a înscris trei goluri în decursul a 6 minute, reuşitele lui Ghindovean (84), Baciu (90) şi Vaida aducând victoria tricolorilor!

  • 21 de meciuri şi 6 pase decisive a strâns Ghindovean în Bundesliga U19 Vest

Afla mai multe despre: ghindovean,  

viewscnt
Articole similare