Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Puteam să mor!”. Un fotbalist cu zeci de meciuri în Superligă se retrage din cauza unui fault ”criminal” suferit

VIDEO | ”Puteam să mor!”. Un fotbalist cu zeci de meciuri în Superligă se retrage din cauza unui fault ”criminal” suferit

Fotbal

Comentarii

Fostul fotbalist al celor de la Pandurii Târgu-Jiu, Farul Constanţa, Săgeata Năvodari sau FC Braşov, Alexandru Grigoraş (33 de ani) a suferit un fault grosolan, în Liga a 4-a, şi a anunţat că se va retrage din activitate.

Alexandru Grigoraş, fotbalist cu aproximativ 50 de meciuri în Superligă, a activat până de curând la Axiopolis Cernavodă.

Alexandru Grigoraş, aproape de o tragedie: ”Doctorilor nu le-a venit să creadă”

În urmă cu 10 zile, într-o partidă din Liga a 4-a, contra celor de la Viitorul Cobadin, fiul lui Petre Grigoraş a primit un voleu în plină figură şi a fost aproape de o tragedie.

Faza s-a petrecut chiar sub ochii tatălui său, Petre Grigoraş, cel care pregăteşte formaţia din Cernavodă.

Conform ctsport.ro, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, Alexandru Grigoraş a încercat să trimită cu capul spre poarta oaspeţilor din Cobadin, însă unul dintre adversari l-a lovit cu piciorul în plină figură, în încercarea de a degaja balonul.

Alexandru Grigoraş s-a prăbuşit la pământ, plin de sânge, însă arbitrul partidei nu a dictat nici măcar fault. Imediat după această fază, Alexandru a fost transportat de urgenţă la spitalul din Cernavodă, apoi la Constanţa, pentru mai multe controale amănunţite.

Acesta a suferit mai multe fracturi la oasele feţei, la maxilar, osul zigomatic şi piramida nazală.

Doctorilor nu le-a venit să creadă când au văzut efectele loviturii. Mi-au spus că am avut mare noroc, pentru că puteam să mor dacă mi-ar fi fracturat craniul. Şi a fost şansa că nu m-am ales cu hematoame, pentru că s-ar fi complicat mult situaţia. Mi-au fost sparte oasele feţei, care s-au dus în interior”, a declarat Alex Grigoraş, pentru sursa citată.

După toate controalele efectuate, s-a luat decizia trimiterii sale la Bucureşti, pentru operaţie.

Este cea mai gravă accidentare din viaţa mea, mult mai dureroasă şi periculoasă decât cele din trecut. Mi se vor introduce nişte plăcuţe de titan pentru a-mi susţine oasele afectate. Apoi, voi mânca doar mâncare pisată o perioadă, aşa cum se întâmplă şi acum. Nu voi rămâne cu cicatrici, dar mă afecta toată viaţa”, a completat fotbalistul.

Alexandru Grigoraş se retrage din activitate

În plus, Alexandru Grigoraş a declarat că se va retrage definitiv din activitate, speriat şi dezamăgit de cele întâmplate.

Le mulţumesc celor de la Cernavodă, care m-au susţinut în această perioadă, dar mă văd nevoit să renunţ la activitatea competiţională. Nu mai pot juca fotbal, este prea periculos”, a anunţat Alexandru Grigoraş.

Afla mai multe despre: alexandru grigorascernavodacobadin 

viewscnt
Articole similare