Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puţini ar fi avut curajul să facă acest gest în faţa lui Pep Guardiola! Imaginile care nu s-au văzut la TV cu Bruno Fernandes

VIDEO | Puţini ar fi avut curajul să facă acest gest în faţa lui Pep Guardiola! Imaginile care nu s-au văzut la TV cu Bruno Fernandes

Premier League

Comentarii

Fotbalistul lui Manchester United, Bruno Fernandes, l-a pus la punct pe antrenorul lui Manchester City, în timpul derby-ului oraşului. Mijlocaşul portughez a fost iritat de gestul pe care l-a făcut tehnicianul rivalilor.

Manchester United a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Manchester City, în etapa a XXIX-a a Premier League.

Martial '30 şi McTominay '90+6 au marcat după greşeli ale portarului Ederson.

Meciul orgoliilor din Manchester a avut parte şi de o confruntare între Bruno Fernandes şi Pep Guardiola. În timpul partidei, fotbalistul lui United a venit să arunce de la margine, chiar din faţa băncii tehnice a "cetăţenilor". 

În acel moment, Guardiola a pus mâna pe minge şi a împins-o departe. Bruno Fernandes a condamnat decizia lui Pep şi i-a făcut semn să tacă printr-un gest cu degetul la gură. 

Manchester City rămâne pe locul 2, cu 57 de puncte, iar United a urcat de pe locul 7 pe 5, aproape de poziţiile de Liga Campionilor, cu 45 de puncte.

Chelsea este pe locul 4, cu 48 de puncte, după Leicester, locul 3, cu 50 de puncte. Lider este Liverpool, cu 82 de puncte, iar Everton este pe locul 12, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: bruno fernandespep guardiolamanchester unitedmanchester city 

viewscnt
Articole similare