Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi a anunţat primii doi jucători pe care vrea să-i ia la Jocurile Olimpice de la echipa mare: "Ei pot decide un meci oricând"

VIDEO | Rădoi a anunţat primii doi jucători pe care vrea să-i ia la Jocurile Olimpice de la echipa mare: "Ei pot decide un meci oricând"
Comentarii

În vara acestui an, România U21 a jucat în semifinalele Campionatului European de tineret, astfel că a prins şi calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor.

Mirel Rădoi poate convoca şi trei jucători în afara celor eligibili pentru a evolua la Jocurile Olimpice. Selecţionerul naţionalei de tineret a şi nominalizat primii doi jucători pe care vrea să-i aducă de la naţionala mare.

"Chiar am încercat oarecum să creionez un lot şi sunt foarte multe semne de întrebare. Sunt jucători nu doar din campionatul intern, sunt jucători care evoluează şi în străinătate la care putem avea interdicţie să spunem aşa din partea cluburilor de a-i lăsa să evolueze la Jocurile Olimpice.

Sunt multe semne de întrebare, sperăm ca până atunci să avem un plan, să trimitem din timp aceste solicitări către cluburi, să analizeze şi să ştim exact, să nu ne trezim cu două săptămâni înainte de Jocurile Olimpice că nu vom avea jucători.

Măcar ştim de la bun început să putem să ne axăm pe alţi jucători. Ar fi bine să ştim dinainte cu cine mergem, nu am nicio problemă dacă vor fi jucători născuţi '96-'97 sau jucători născuţi chiar şi după anul 2000. Vor fi şi câţiva jucători de la echipa mare care pot fi luaţi în calcul, un Nistor, un Stanciu, care, oricând, în momentul de faţă, arată că pot să decide un meci chiar şi la Jocurile Olimpice" , a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: campionatul europeaneurojocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare