Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi, discurs emoţionant în vestiar după victoria împotriva Croaţiei: "Trebuie să continuăm povestea"

VIDEO | Rădoi, discurs emoţionant în vestiar după victoria împotriva Croaţiei: "Trebuie să continuăm povestea"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a publicat discursul pe care l-a avut Mirel Rădoi în faţa elevilor săi, după ce aceştia au învins Croaţia cu scorul de 4-1 în primul meci de la Campionatul European.

Jucătorii naţionalei au ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinere, iar Rădoi a avut un discurs emoţionant, prin care i-a felicitat pe "tricolori" şi totodată le-a spus că a fost doar începutul: "Trebuie să continuăm povestea, mergem până la sfârşit, luăm fiecare meci în parte. În seara asta ne bucurăm de victoria pe care voi aţi realizat-o. Aţi făcut, aşa cum aţi spus, mândri 20 şi ceva de milioane de români. Gândiţi-vă că e prima victorie din istoria României, celălalt campionat s-a terminat cu 0 puncte. Aţi realizat şi cel mai mare scor realizat până acum la Campionatul European. Cea mai mare diferenţă, cele mai multe goluri marcate. Vreau să vă mulţumesc în numele staff-ului pentru ce aţi realizat azi".

Filmul bucuriei tricolore

Vestiarul tricolorilor după victoria cu Croaţia: reacţii emoţionante de la jucători pentru fani + discursul lui Mirel Rădoi pentru echipă FORZA TRICOLORII! bit.ly/2FbSPjD

Posted by Echipa naţională de fotbal a României on Wednesday, June 19, 2019

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21 

viewscnt
Articole similare