Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rădoi, duel la distanţă cu Andone pentru tricoul lui Dică. Selecţionerul a plătit o sumă uriaşă pentru a câştiga licitaţia

VIDEO | Rădoi, duel la distanţă cu Andone pentru tricoul lui Dică. Selecţionerul a plătit o sumă uriaşă pentru a câştiga licitaţia

Fotbal intern

"Gala Ioan Andone" s-a încheiat cu o licitaţie pentru tricourile participanţilor, iar fondurile strânse vor fi donate pentru mai multe cazuri sociale din Voluntari, dar şi pentru Kassandra Rotariu, fiica fostului internaţional român Iosif Rotariu.

Surprinzător, la licitaţie a participat şi Mirel Rădoi. Aflat în cantonament în Spania, selecţionerul naţionalei de tineret s-a "luptat" cu Ioan Andone pentru tricoul lui Nicolae Dică. Cu ajutorul reporterului Telekom Sport, Alexandru Săbău, Rădoi a pus mâna, până la urma, pe tricoul fostului său coleg, în schimbul sumei de 5000 lei.

”S-au strâns aproximativ 40 de mii de euro, e un lucru extraordinar. Toţi banii se vor dona la cele trei familii din Voluntari şi la fata lui Roti. Nu mă aşteptam, că nu ştii cum e lumea. N-am ţinut şirul cât am cheltuit. Important e că ne vedem împreună şi că putem să facem bine. Şi că am vrea ca şi fotbalul românesc să urce. E un lucru bun că oamenii vor să facă bine. Normal, aş vrea la următoarea licitaţie să strâng 100 de mii de euro să putem să îi donăm”, a mărturisit Andone.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta