Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi face schimbări radicale înaintea dublei cu Finlanda şi Irlanda de Nord: "Sperăm ca în sfârşit să marcăm până la pauză"

VIDEO | Rădoi face schimbări radicale înaintea dublei cu Finlanda şi Irlanda de Nord: "Sperăm ca în sfârşit să marcăm până la pauză"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi e pregătit să ducă naţionala de tineret a României la un nou turneu final de campionat European. Pe tricolorii mici îi aşteaptă însă o dublă complicată, cu Finlanda şi Irlanda de Nord. Selecţionerul vrea să schimbe strategia de pregătire a meciurilor.

România U21 este în faţa celui de-al patrulea joc din campania de calificare la Campionatul European din 2021. În prezent, tricolorii mici sunt pe locul 3 în grupa H, cu şase puncte, trei mai puţin decât liderul Danemarca.

1-2 în Danemarca şi 3-0, atât cu Ucraina, cât şi cu Irlanda de Nord sunt rezultatele înregistrate de români în actuala campanie de calificare. 

Echipa lui Rădoi este acum în faţa unei duble importante. Joi, la Voluntari, România primeşte vizita reprezentativei Finlandei, iar marţi va evolua pe terenul Irlandei de Nord. Selecţionerul a pregătit tactici noi pentru a îşi surprinde adversarii.

"Important din punctul meu e vedere este începutul de joc şi de o parte şi de alta. Dacă vom începe bine jocul ne putem uşura soarta partidei. Dacă din păcate vom începe slab vom avea probleme pentru că şi Finlanda este o echipă care începe destul de agresiv şi destul de bine. 

Încercăm să modificăm chiar şi structura antrenamentelor, orele de desfăşurare, poate şi din punct de vedere fizic nu am reuşit să îi montăm chiar de la început şi atunci vedem oarecum diferenţa de ore dintre antrenamente. Să sperăm că în sfârşit vom avea o partidă în care vom reuşi să marcăm până la pauză. 

M-am uitat la ei şi nu neapărat la finlandezi şi la suedezi şi la danezi, cam de vreo 3-4 ani de zile au încercat să îşi aducă ori antrenori la echipele naţionale, ori chiar director tehnic sau alţi antrenori străini şi mai ales din campionatele unde echipele încearcă să joace un fotbal foarte elaborat. Cu o construcţie de la portar şi e clar că în momentul de faţă încearcă să se alinieze şi ei cu ceea ce se întâmplă în Europa.

Ştiu că au forţă şi încearcă oarecum să exploateze şi acest joc combinativ. Şi în momentul în care o şi fac, pentru că au forţă, în momentul în care prestează şi un joc foarte spectaculos îţi crează mari dificultăţi", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi. 

 

Afla mai multe despre: echipa nationalatineretradoi 

viewscnt
Articole similare