Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rădoi i-a dat răspunsul lui Becali. De ce nu a luat în seamă mesajele patronului de la FCSB: "Vă spun sincer"

VIDEO | Rădoi i-a dat răspunsul lui Becali. De ce nu a luat în seamă mesajele patronului de la FCSB: "Vă spun sincer"

Echipa națională

În urma declaraţiilor lui Gigi Becali, care s-a plâns că Mirel Rădoi nu-i răspunde la mesaje, selecţionerul naţionalei de tineret a ţinut să lămurească situaţia, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Germania.

"Vă spun sincer că în cele două zile am dormit nouă ore. Azi, la prânz, am făcut-o pe a zecea. Nu aveam cum să-i răspund lui, nu ştiu ce fac copiii mei, nu ştiu ce face soţia, familia, nu ştiu decât ce fac jucătorii în cantonament şi ce ne va pune în dificultate mâine seara. Şi în momentul ăsta nu mă interesează cine se va supăra că nu îi voi răspunde. Vom vedea după meciul cu Germania" , a declarat Mirel Rădoi.

"Au cerut ăştia pe Petre trei milioane. E mult trei milioane. Nu-l ştiu. Ce, să-l iau aşa, numai că este selectat? L-am sunat (n.r. - pe Mirel Rădoi) ca să-mi spună (nr. - dacă merită să-l transfere pe Petre). I-am dat mesaj: Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu Germania! Lasă mândria, cu naşi-tu! Şi văd că nu răspunde. E ocupat, dar să-i răspundă lui naşi-su. Voiam să-l întreb de ăsta, de Petre. Nu trebuie să văd mult un jucător. Mie mi-a plăcut şi am vrut să-l iau pe Petre când a dat golul ăla, cu Anglia. Demarcarea lui, acolo, pe colţul ăla, când s-a făcut VAR-ul. Ah, cu Croaţia... Golul ăla mi-a demonstrat mie că are simţul golului, are şi plecare de pe loc. Mi-a plăcut cum a dat golul ăla, ca un mare atacant", declara Becali, miercuri, la Pro X.

În vârstă de 21 de ani, Adrian Petre este în Danemarca din vara anului 2017, când a fost transferat de Esbjerg de la UTA Arad. Atacantul a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile, sezonul trecut, marcând 12 goluri.

viewscnt
Articole similare