Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi îi ţine din scurt pe tricolori în Italia: "Nu avem timp să ne plictisim". Joacă la victorie cu Croaţia

VIDEO | Rădoi îi ţine din scurt pe tricolori în Italia: "Nu avem timp să ne plictisim". Joacă la victorie cu Croaţia

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa de tineret a României este în toiul pregătirilor pentru Campionatul European sub 21 de ani, care va începe la sfârşitul acestei săptămâni. Mai sunt doar câteva zile până la debutul tricolorilor, iar Mirel Rădoi încearcă să îi transforme în cea mai bună versiune a lor.

Fostul antrenor de la FCSB îi pregăteşte atât fizic, cât şi psihic pe elevii săi pentru debutul de la Euro U21, care va avea loc pe 18 iunie, împotriva selecţionatei din Croaţia. Jucătorii resimt efortul la care sunt supuşi, dar nu par a fi deranjaţi, fiind complet motivaţi să ia toate cele trei puncte la debut: "Ne simţim pregătiţi şi sperăm să câştigăm primul meci cu Croaţia. Nu avem timp să ne plictisim în cantonament, mai ales că avem două antrenamente pe zi şi avem foarte multe de pregătit. Toată echipa ne gândim deja la primul meci, cel mai important pentru noi, să câştigăm, să luăm cele 3 puncte şi apoi o să vedem ce se va întâmpla în meciul cu Anglia şi Franţa", a declarat Andrei Ivan în cadrul unei conferinţe de presă. 

Sentimentul că naţionala Croaţiei este cel mai uşor adversar pentru România este general, dar cu toate acestea Andrei Ivan nu oferă niciun pronostic, cu toate că jucătorul lui Rapid Viena este sigur de forţa grupului şi de talentul individual pe care îl au tricolorii: "Nu le dau nici o sugestie să parieze. Dar ştim ce putem. Am arătat asta şi cu Portugalia şi sperăm să câştigăm, să ne calificăm în semifinală. Şi pentru noi Croaţia e cel mai accesibil adversar, cum gândesc şi ei".

Afla mai multe despre: andrei ivanromania u21euro 2019 

viewscnt
Articole similare