Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi s-a "scăpat" şi a dezvăluit strategia pentru meciul cu Anglia: "Nu ar fi fost bine să îţi răspund"

VIDEO | Rădoi s-a "scăpat" şi a dezvăluit strategia pentru meciul cu Anglia: "Nu ar fi fost bine să îţi răspund"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de tineret a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Anglia, iar Mirel Rădoi şi-a dezvăluit, din greşeală sau nu, tactica pentru meciul de vineri seară.

Selecţionerul a fost întrebat de cum va gestiona meciul cu reprezentativa Albionului, iar Rădoi a fost sincer: "Chiar dacă poate nu ar fi fost bine să îţi răspund direct la această întrebare, că divulgăm nişte informaţii, indiferent de adversarul pe care îl vom avea, minutele de început vor fi la fel. Vom merge către poarta adversă, vom fi cât mai aproape în jumătatea adversarului, pentru că trebuie să începem să schimbăm mentalitatea".

Totodată, el a zis că elevii săi nu ştiu să joace la egal şi vor juca la victorie cu Anglia: "Nu se poate aşa ceva, nu ai cum să intri în teren şi să te gândeşti că poţi termina la egalitate".

VREA VICTORII CU ANGLIA ŞI FRANŢA 

Rădoi a declarat că nu se mulţumeşte cu puţin şi speră ca la finalul grupei să obţinem şase puncte din meciurile cu Anglia şi Franţa: "Să sperăm că la finalul celor trei meciuri din gurpă vom avea punctaj maxim. Până la urmă, dacă facem un calcul două  partide şase puncte, ne putem duce cel mai bun loc doi cu şase puncte, pentru asta avem nevoie să încasăm cât mai puţine goluri".

"Va fi o partidă echilibrată din punctul meu de vedere, pentru că se întâlnesc cele mai bune două defensive din campania care tocmai a trecut. Şi din punctul ăsta de vedere cred că va fi un meci destul de echilibrat, destul de tacticizat. Sper ca la finalul partidei să avem o nouă victorie, ca să ne apropiem de ultima partidă, cea cu Franţa, obiectivul propus, să mergem mai departe din grupe", a mai zis Rădoi despre meciul de vineri, cu Anglia. 

Conferinţă de presă Mirel Rădoi şi Alex Paşcanu, înaintea meciului cu Anglia U21

Conferinţă de presă Mirel Rădoi şi Alex Paşcanu, înaintea meciului cu Anglia U21

Posted by Telekom Sport on Thursday, June 20, 2019

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21romania anglia 

viewscnt
Articole similare