Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi s-a ţinut de glume. Cum a comentat faptul că jucătorii de la tineret îi sunt "furaţi" de Contra: "Cred că ar trebui să luăm acum bilete de avion"

VIDEO | Rădoi s-a ţinut de glume. Cum a comentat faptul că jucătorii de la tineret îi sunt "furaţi" de Contra: "Cred că ar trebui să luăm acum bilete de avion"

Echipa națională

Comentarii

În urma problemelor de lot pe care le-a avut săptămâna trecută, Cosmin Contra a fost nevoit să aducă jucători de la naţionala de tineret la prima reprezentativă. Puşcaş şi Ivan sunt doi dintre jucători

Puşcaş şi Ivan sunt doi dintre jucătorii de bază ai naţionalei de tineret pe care Contra i-a convocat la prima reprezentativă pentru debutul din preliminariile Campionatului European din 2020. Pe 19 martie, echipa pregătită de Mirel Rădoi va pleca în cantonament în Spania, unde va sta până pe 26 martie.

"Cred că în momentul de faţă ar trebui să găsim bilete pentru Spania chiar azi, ca să nu mai fie jucători convocaţi de la tineret. Indiferent de situaţia pe care noi o vom întâmpina, câţi jucători vor lipsi de la noi pentru a fi prezenţi la echipa mare, vom căuta mereu soluţii, pentru că avem.

Munca noastră în momentul de faţă asta înseamnă, prioritate pentru naţionala mare. Cu cât mai mulţi jucători de la noi sunt prezenţi la naţionala mare ne bucurăm pentru ei şi asta înseamnă că este o continuitate care pleacă de la loturile mici către echipa mare" , a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoicosmin contraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare