Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi: "Va fi dureros dacă vom începe şi la Euro ca azi". Concluziile selecţionerului după remiza spectaculoasă cu Belgia

VIDEO | Rădoi: "Va fi dureros dacă vom începe şi la Euro ca azi". Concluziile selecţionerului după remiza spectaculoasă cu Belgia

Fotbal intern

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a tras concluziile după remiza spectaculoasă obţinută împotriva puternicei selecţionate similare a Belgiei, declarându-se dezamăgit de startul partidei, dar, pe de altă parte, mulţumit de modul în care tricolorii mici au încheiat jocul.

"Era normal să întâmpinăm probleme. Am avut jucători noi la lot, un sistem nou şi era normal să suferim din punct de vedere al organizării defensive. Mi-aş fi dorit să începem partida aşa acum am terminat-o. Lucrul pozitiv este că am înscris trei goluri, lucrul negativ că am primit trei goluri. Am avut doar greşeli individuale şi ceea ce am lucrat colectiv a dat roade.

Au arătat că pot fi prezenţi pentru lotul pentru Euro. Ştiam că jucătorii au calitate. Mă bucur că belgienii au acceptat să facem schimbările. E clar că avem o respectivă. Rămâne de văzut în continuare câţi dintre ei vor evolua la echipele de club. Eu cred că putem să găsim 23 de jucători care să ne reprezinte cu mândrie la Campionatul European.

Scorul nu a fost o prioritate pentru noi, dar când am văzut 3-1, după aspectul jocului, diferenţa era prea mare. Mă bucură reacţia lor, chiar dacă se termina 3-2 nu era nicio problemă, şi mă bucur că am încheiat anul neînvinşi. Mă bucură atitudinea lor, petnru că mulţi dintre ei, chiar dacă au fost noi la lot şi cu un nou sistem pe care nu îl au la club, au respectat tot ce le-am cerut.

Ăsta e nivelul echipelor calificate. Belgia, la fiecare partidă, dacă a avut minimum cinci ocazii, a marcat două goluri. Din păcate am avut dreptate. Din păcate noi am avut şi alte ocazii şi nu am marcat.

Va trebui să începem meciurile cum am terminat, pentru că dacă vom începe cum am început azi, va fi mult mai dureros", a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Reprezentativa under 21 a României a terminat la egalitate, scor 3-3, partida amicală disputată la Cluj-Napoca, joi, în compania naţionalei similare a Belgiei, meci la care a revenit pe final de la 1-3. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Cools ’35, Iseka ’56 şi Mbenza ’59. Tricolorii au înscris prin Drăguş ’45, Olaru ’90 şi Ciobanu ‘90+3.

Afla mai multe despre: radoitineretbelgia 

viewscnt
Articole similare