Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Radu Boboc după 0-0 cu FC Voluntari: ”În fotbal, nu există perfecţiune!”

VIDEO Radu Boboc după 0-0 cu FC Voluntari: ”În fotbal, nu există perfecţiune!”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei, fundaşul Radu Boboc a fost desemnat jucătorul meciului: ”Un rezultat slab, nu ne aşteptam, jucam acasă, aveam multe avantaje să ne simţim bine şi să marcăm astăzi, dar din păcate nu am reuşit” a spus fundaşul Viitorului.

Gică Hagi a fost extrem de nervos pe toată durata meciului. Întrebat ce crede că îi va reproşa Gică Hagi după meci, Boboc a explicat: ”Păi nu ştiu, de fiecare dată, la orice meci cred că e ceva de reproşat, pentru că niciodată nu poţi să joci perfect. La fotbal mereu sunt greşeli, perfecţiunea nu există la fotbal” a mărturisit Boboc. 

Este într-adevăr un şoc pentru Viitorul Constanţa faptul că joacă în acest sezon în playout: ”Da, e prima dată în istoria clubului când jucăm în play-out şi e normal, dar n-avem ce să facem, trebuie să ne obişnuim cu această idee şi să ne câştigăm meciurile” a mai spus fundaşul constănţenilor.

Viitorul şi Voluntari au remizat fără gol la Ovidiu.Ilfovenii au fost mai periculoşi în ofensivă: mai întâi Tudorie l-a testat pe Căbuz. Măţan l-a servit apoi excelent pe Vlad, dar nici acesta nu l-a învins pe goalkeeperul Viitorului.Intrat la pauză, Zoua a avut cea mai mare ocazie a echipei sale.Ganea putea aduce victoria gazdelor în prelungiri.

Nu s-a marcat însă deloc şi cu acest rezultat, Viitorul se menţine pe primul loc în play-out, cu 21 de puncte, în timp ce Voluntari rămâne codaşa clasamentului. 

Afla mai multe despre: viitorul constanţaradu boboc 

viewscnt
Articole similare