Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu Niţu va concura la ”Mondialul” de seniori, la doar 18 ani. Sabrerul i s-a destăinuit Corinei Marinaş, la Zoom Sport

VIDEO | Radu Niţu va concura la ”Mondialul” de seniori, la doar 18 ani. Sabrerul i s-a destăinuit Corinei Marinaş, la Zoom Sport

Alte sporturi

Comentarii

Sabrerul Radu Niţu a fost invitatul Corinei Marinaş la ediţia din această săptămânii a emisiunii Zoom Sport, de la Orange Sport.

La doar 18 ani, Radu Niţu a fost convocat în lotul naţional de seniori al României, pentru Campionatul Mondial de scrimă, care va avea loc în perioada 22 iulie - 30 iulie, la Milano (Italia).

Radu Niţu, un sportiv de mare perspectivă

Multiplu medaliat european şi mondial la nivel de juniori şi U23, Radu Niţu a făcut pasul către seniori, deoarece are o valoarea incontestabilă, iar talentul său trebuie pus în lumină.

Chiar dacă va fi primul său concurs la seniori, sportivul legitimat la CS Riposta Bucureşti este nerăbdător să arate ce poate, dacă antrenorul Rareş Dumitrescu va apela la serviciile sale.

  • Echipa României la sabie masculin, la ”Mondialul” din Milano: Iulian Teodosiu, George Dragomir, Matei Cîdu şi Radu Niţu. Antrenor: Rareş Dumitrescu.

Radu Niţu i-a povestit Corinei Marinaş trăirile sale cu privire la acest Campionat Mondial, dar şi la ambiţiile sale pentru viitor.

Este o onoare să fac parte dintr-o echipă aşa puternică, cum este naţională noastră. Eu terminasem competiţiile U23, veneam din vacanţă, şi am aflat că am fost convocat în naţionala mare.

Emoţia este la orice categorie de vârstă. Am mai fost în pregătire cu lotul de seniori, însă niciodată nu am fost convocat pentru un Campionat Mondial sau European. Sunt încă mic, am doar 18 ani, dar sper să fie începutul unei cariere frumoase la seniori.

Cred că motivul ar fi continuitatea. Am avut două sezoane foarte bune la juniori şi U23, cu multe medalii la Campionatele Europene şi Mondiale, atât la individual, cât şi la echipe”,  a declarat Radu Niţu, la Orange Sport.

VIDEO: Emisiunea integrală

Afla mai multe despre: radu nitu 

viewscnt
Articole similare