Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu, Radu, Radu! Căpitanul naţionalei de tineret nu se dezminte. Un nou discurs senzaţional ţinut de portar, înaintea meciului cu Franţa

VIDEO | Radu, Radu, Radu! Căpitanul naţionalei de tineret nu se dezminte. Un nou discurs senzaţional ţinut de portar, înaintea meciului cu Franţa

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale de tineret, Andrei Radu, a ţinut, conform tradiţiei, un discurs şi înaintea meciului cu Franţa, în urma căruia România s-a calificat în semifinalele Euro 2019.

Imaginile au fost publicate de site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

“Nu ne stă nimeni în cale, am plecat din nimic şi vom ajunge în top, acolo unde ne e locul!”, le-a transmis goalkeeper-ul lui Genoa coechipierilor săi de la naţionala de tineret.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, de la ora 19.00. România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00. Miercuri, de la ora 18.30, la stadionul Dall’Ara din Bologna, va avea loc conferinţa de presă a tricolorilor dinaintea confruntării cu Germania.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare