Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu a vândut bilete pentru Dinamo - FCSB: "Cred că am dat vreo 20 în două minute!" Ce aşteaptă de la derby

VIDEO | Răducioiu a vândut bilete pentru Dinamo - FCSB: "Cred că am dat vreo 20 în două minute!" Ce aşteaptă de la derby

Superliga

Comentarii

S-a încheiat prima săptămână europeană din 2018. Programul de foc al roş-albaştrilor continuă: duminică e marele derby cu Dinamo. Fanii care au venit să cumpere bilete la stadionul din Ştefan cel Mare, au avut parte de o surpriză.

Cu două zile înaintea marelui derby dintre Dinamo şi FCSB, a venit rândul lui Florin Răducioiu să se întâlnească cu fanii la casele de bilete de la Ştefan cel Mare. A fost şi cea mai aglomerată zi.

"Am vandut câteva bilete, în două minute cred că am vândut vreo 20 de bilete. Nu... e frumos, e foarte frumos. Mai ales că, vă daţi seama, sunt dinamovist", a declarat Răducioiu.



Eternul derby îi trezeşte tot timpul amintiri plăcute fostului internaţional: "Câştigarea Cupei, în 89 sau 90 când am înscris 3 goluri, asta e o amintire plăcută pentru mine, 6-4, eram oarecum puşti, aveam 19 ani"

Foştii dinamovişti şi-au anunţat cu toţii prezenţa la meci. Cosmin Moţi e unul dintre ei: "Sper să fiu cu noroc pentru Dinamo şi mi-aş dori din tot sufletul să câştige!"
 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare