Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu, despre oferta primită de CFR pentru Ţucudean: ”Valorează mai mult. Probabil mai mult decât Gnohere”

VIDEO | Răducioiu, despre oferta primită de CFR pentru Ţucudean: ”Valorează mai mult. Probabil mai mult decât Gnohere”

CFR Cluj

Comentarii

Florin Radu Răducioiu, unul dintre experţii Telekom Sport a comentat ofertele primite de CFR Cluj şi FCSB pentru golgheterii lor, George Ţucudean şi Harlem Ghohere.

Florin Răducioiu, unul dintre cei mai mari atacanţi care a trecut prin fotbalul românesc a fost invitat să comenteze la Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă situaţia a doi dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. Cu oferte din străinătate pe adresa cluburilor de care aparţin, George Ţucudean şi Harlem Gnohere ar putea pleca în această iarnă de la CFR Cluj, respectiv FCSB.

Golgheterul CFR-ului ar fi primit o ofertă de la FC Nantes de 3 milioane de euro, în timp ce pentru francezul Gnohere, Gigi Becali a anunţat că vrea 5 milioane de euro.

Florin Răducioiu nu este însă de acord cu oferta primită de clujeni şi o consideră prea mică pentru valoarea jucătorului, titular în echipa naţională a României: ”Eu cred că Ţucudean valorează mai mult, are cu câtiva ani mai puţin decât Gnohere. Harlem Gnohere mi se pare un jucător, vorbim de zona arabă, nu? Pentru că eu cred că acolo va merge, 4-5 milioane...totuşi... Ţuducean valorează mai mult, este atacantul echipei naţionale, vorbim despre o posibilă calificare la Campionatul European şi este încă un fotbalist tânăr. Nu sunt preşedinte, proprietar, dar după părerea mea această ofertă este una mică” a spus Răducioiu la Telekom Sport.

  • 11 goluri în 22 de meciuri a marcat Ţucudean în acest sezon în 1851 de minute
  • 3 goluri în 9 selecţii are Ţucudean pentru naţionala României
  • 15 goluri în 35 de meciuri are vârful naţionalei la CFR Cluj
  • 30 de goluri a marcat în ultimele două sezoane şi jumătate în Liga 1

Afla mai multe despre: george ţucudeancfr clujfc nantesharlem gnohereflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare