Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu le dă o veste tristă dinamoviştilor: ”Nu cred că vor prinde playoff-ul”. Ce spune despre Rednic: ”Îmi pare foarte rău”

VIDEO | Răducioiu le dă o veste tristă dinamoviştilor: ”Nu cred că vor prinde playoff-ul”. Ce spune despre Rednic: ”Îmi pare foarte rău”

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a vorbit despre perioada nefastă prin care trece Dinamo şi nu vede cu ochi buni viitorul trupei din Ştefan cel Mare.

Fostul atacant dinamovist nu crede că Dinamo va putea să prindă playoff-ul în acest sezon şi nici nu este convins că revenirea lui Mircea Rednic a fost de bun augur pentru ”câini”.

"Nu cred că îl va prinde. Să fim siceri şi foarte realişti, nu îl va prinde. Sunt mari probleme de alcătuire a lotului. Am văzut că Mircea Rednic încearcă să facă echipa cum doreşte el, cum crede el... cu jucătorii cu calităţile care el crede că pot da un joc echipei Dinamo, prin jucătorii pe care îi aduce. E un pic de confuzie. Sunt mari probleme acolo, vedeţi şi dumneavoastră. Sunt foarte dezamăgit, bineînţeles.

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar nu este locul lui Dinamo acolo şi sunt foarte dezamăgit, ca suporter al lui Dinamo. Acum nu vreau să intru în polemică, să spun că era mai bine să rămână Claudiu, sau că a fost o alegere bună că a venit Mircea, dar totul depinde de rezultate. Toţi suntem judecaţi, toţi suntem criticaţi după rezultate. Iată că rezultatele, în momentul de faţă, nu îi dau dreptate lui Mircea. Îmi pare foarte rău", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiudinamoplayoffrednic 

viewscnt
Articole similare