Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu se implică în conflictul dintre Lucescu şi Rednic: ”Sunt foarte dezamăgit de comportamentul lui!”

VIDEO | Răducioiu se implică în conflictul dintre Lucescu şi Rednic: ”Sunt foarte dezamăgit de comportamentul lui!”

Diverse

Comentarii

Între Mircea Lucescu şi Mircea Rednic s-a iscat un război al declaraţiilor, care nu l-a lăsat indiferent pe Florin Radu Răducioiu.

Fostul mare atacant român, crescut şi el de Mircea Lucescu (73 de ani) la Dinamo Bucureşti, s-a declarat dezamăgit de reacţiile actualului antrenor de la formaţia din Ştefan cel Mare.

Răducioiu crede că nu este normal ca ”maestrul” să fie atacat de ”unul dintre copiii săi” şi s-a declarat extrem de recunoscător pentru ajutorul pe care Mircea Lucescu i l-a oferit în carieră: ”Mircea Rednic îi datorează totul lui Lucescu. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce a zis Rednic. De fapt nea Mircea a zis că îi pare rău că a intrat în această dispută şi că nu ar fi trebuit să o facă. Deci sunt foarte dezamăgit de comportamentul lui Rednic. Copilul intră in polemică cu maestrul, nu e normal. Sunt maturi şi mi se pare absurd. Nu este nici frumos şi nici elegant. N-ar trebui să intru în polemică pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat între ei. Eu spre exemplu am o recunoştinţă enormă faţă de Mircea Lucescu, pentru ceea ce a făcut pentru mine” a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate la Telekom Sport.

”Am lucruri mai importante de făcut decât să ascult ce spune Lucescu. El poate mă confundă cu Andone. Eu am făcut cele mai performanţe la Dinamo în '83 şi '84, Lucescu nu era atunci aici” a declarat recent Mircea Rednic. ”Ar trebui să-mi pupe picioarele pentru ceea ce am făcut pentru el” a atacat şi Mircea Lucescu. Războiul declaraţiilor dintre cei doi a continuat pe parcursul mai multor zile. Recent, Mircea Lucescu a mărturisit că regretă că a intrat într-un asemenea conflict al declaraţiilor. 

Afla mai multe despre: florin răducioiumircea lucescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare