Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu şi-a ales favorita din finala Ligii Campionilor: ”Liverpool are ceva în plus”

VIDEO | Răducioiu şi-a ales favorita din finala Ligii Campionilor: ”Liverpool are ceva în plus”

Fotbal

Comentarii

Deşi are prieteni la Ajax, Răducioiu va ţine pumnii strânşi pentru cei de la Liverpool şi spune că antrenorul englezilor, Jurgen Klopp, merită să ridice trofeul Champions League deasupra capului.

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul plus de aici: www.telekom.ro/plus

”Cred că e momentul ca acest antrenor (n.r. - Klopp) să câştige acest titlu, după două finale pierdute. Cred că Liverpool are ceva în plus din toate punctele de vedere faţă de Tottenham. M-aş bucura pentru el, pentru Klopp, pentru că este un antrenor foarte bun, un antrenor care empatizează foarte mult cu jucătorii, cu publicul. E foarte iubit acolo, ştiţi foarte bine. Ar merita să câştige această Cupă după două finale pierdute.

În partea celalată este prietenul meu Maurizio, care este şi el la prima lui finală. A ajuns oarecum cu mult şansă, să recunoaştem, în finală. Dar cred că Maurizio mai are timp să câştige finala şi e timpul lui Klopp să câştige.

Fotbalul este de neprevăzut, nu poţi să ştii ce se întâmplă. Aţi văzut, au dat gol în ultima secundă cu Ajax, deci fotbalul e imprevizibil. Dar favorita mea rămâne de data asta Liverpool.

Englezii nu îşi fac o mare tactică pentru a aborda aceste meciuri, atât în campionat, chiar şi în finalele acestea. Sunt echipe care joacă ofensiv, vor juca cu mare, mare voinţă de luptă, pentru orice, orice, orice, orice minge. Cred eu că factorul tactic nu este primordial, nu este important. E clar că anumite măsuri de precauţie le iau, anumite lucruri le ştiu, au o tactică bineînţeles... la lovituri libere, la cornere. Dar normal ei joacă fără prea multe lucruri tactice. Sunt echipe care vor să câştige cu orice  preţ, sunt împinşi de la spate de spectatori, deci aşa cred eu că va fi.

Deci strategie, repet, nu cred că vom vedea foarte multă tactică. Sunt 90 de minute sau 120 de minute, fiecare va da totul pe teren”, a spus Răducioiu ÎN EXCLUSIVITATE la Telekom Sport.

Răducioiu are un trofeu Champions League in palmares, în 1994, cu Milan. 

LIVE Finala Ligii Campionilor 2019 | Tottenham - Liverpool LIVE VIDEO ONLINE şi în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 22:00

Afla mai multe despre: raducioiu,  

viewscnt
Articole similare