Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu şi Marica au analizat calificarea lui Atletico direct de la Madrid: "Arsenal, o echipă modestă, cu jucători modeşti"

VIDEO | Răducioiu şi Marica au analizat calificarea lui Atletico direct de la Madrid: "Arsenal, o echipă modestă, cu jucători modeşti"

Fotbal

Comentarii

Echipa Telekom Sport, Florin Răducioiu şi Ciprian Marica au urmărit meciul dintre Atletico Madrid şi Arsenal direct de pe noul stadion Wanda Metropolitano. Imediat după încheierea partidei, cei doi foşti internaţionali au analizat calificarea echipei lui Simeone în finala Europa League.

"Nu a fost aceeaşi emoţie ca la Bayern, acolo a fost mai încrâncenat, iar aici ne aşteptam. Era clar că scorul de 1-1 îi va avantaja pe cei de la Atletico. Nu am văzut atitudine la cei de la Arsenal, nu mi s-a părut că-şi doresc să se califice" , a declarat Ciprian Marica.
 
"Mentalitatea lui Simeone se oglindeşte în jocul lui Atletico Madrid. Echipa lui este foarte puternică, a fost un meci în care am avut o echipă care şi-a dorit această calificare şi care a meritat mai mult să ajungă în finală. Jucătorii lui Atletico au alergat foarte mult şi au câştigat aproape fiecare duel. În schimb, Arsenal a jucat foarte slab. O echipă modestă, cu jucători modeşti" , a spus Florin Răducioiu.
 

Afla mai multe despre: europa leaguewanda metropolitanociprian maricaflorin raducioiuatletico madrid 

viewscnt
Articole similare