Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răducioiu, şocat de ultima decizie luată de Dinamo: "Mă uimeşte suma, e foarte mică!"

VIDEO | Răducioiu, şocat de ultima decizie luată de Dinamo: "Mă uimeşte suma, e foarte mică!"

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia de la Dinamo şi despre ultima informaţie venită dinspre clubul din Ştefan cel Mare conform căreia cel mai bun jucător al echipei, Dan Nistor, va fi lăsat să plece în vară.

Nu neapărat disponibilitatea roş-albilor de a renunţa la Nistor îl miră pe Rădocioiu, ci suma infimă pe care "câinii" sunt dispuşi să o accepte: 150.000 de de euro.

"Singurul jucător care ştie cu adevărat să joace fotbal, din toate punctele de vedere, tehnic, tactic, e foarte inteligent. Mă uimeşte foarte mult pe o sumă aşa de mică, un jucător care are 30 de ani, dar sunt convins că se putea vinde cu mai mult.

Este foarte puţin, este o sumă care mi se pare de un junior.

Dinamo are nevoie de acest jucător cu mare viziune de joc. Sunt foarte multe transferuri care se fac, nu se înţelege nimic deocamdată cine va pleca, cine va rămâne.

În afară de Nistor şi Montini, care am înţeles că şi el este pe lista de transferuri, din primul 11 nu prea cunosc.Pentru că s-au schimbat foarte mulţi. Nu m-am uitat la Dinamo pentru că sincer, m-a dezinteresat. Pentru că Dinamo jucând în playout nu m-a interesat foarte mult"
, a declarat Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiudinamonistor 

viewscnt
Articole similare