Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răduţ şi-a asumat înfrângerea şi a comentat penalty-ul ratat şi ocazia cu poarta goală: "Acesta este fotbalul"

VIDEO | Răduţ şi-a asumat înfrângerea şi a comentat penalty-ul ratat şi ocazia cu poarta goală: "Acesta este fotbalul"

Astra Giurgiu

Comentarii

Mihai Răduţ a fost principalul protagonist al celor de la Astra în meciul cu U Craiova. Mijlocaşul a ratat un penalty şi o altă mare ocazie, cu poarta goală.

Fotbalistul şi-a asumat greşelile şi susţine că meciul a fost pierdut, în mare parte, din cauza lui: "Cred că nu meritam să pierdem. Îmi asum acest eşec. Trebuie să ţinem capul sus, acesta este fotbalul, data viitoare trebuie să obţinem cele trei puncte. Am bătut prost, mi-am ales un colţ, a fost pe minge şi asta a fost. Rezultatul de astăzi mi-l asum eu în mare măsură. În repriza a doua m avut o acţiune bună, era poartă goală, dar m-am grăbit", a spus Răduţ la flash interviu. 

Venit în această vară la Astra, Răduţ este de părere că altfel va arăta echipa după ce vor reveni Denis Alibec şi Constantin Budescu: "Sperăm să revină amândoi şi să ne ajute să câştigăm meciuri"

U Craiova - Astra 1-0 

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 68. În minutul 36, Mihai Răduţ (Astra) a ratat un penalti acordat pentru un fault al portarului Pigliacelli la Valentin Gheorghe.

 

Afla mai multe despre: mihai radutastra 

viewscnt
Articole similare