Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rămân prieteni în continuare! FCSB - Astra 1-0. Roş-albaştrii câştigă chinuit şi încă mai speră la titlu! Cestor, ocazie imensă în prelungiri

VIDEO | Rămân prieteni în continuare! FCSB - Astra 1-0. Roş-albaştrii câştigă chinuit şi încă mai speră la titlu! Cestor, ocazie imensă în prelungiri

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul cu Astra şi continuă să spere la titlu. În acest moment, steliştii se află la două puncte de CFR, campioana urmând să evolueze, luni, în faţa Viitorului.

FCSB - Astra a fost una dintre cele mai slabe partide din acest playoff. Cu stadionul aproape gol, doar 1500 de fani ”îngrămădindu-se” să vadă echipa lui Teja, FCSB şi Astra au jucat fotbal doar 10 minute, atunci când steliştii au avut două ocazii. Pe urmă, festival de pase greşite şi chin fotbalistic.

Unicul gol al partidei a fost semnat de Florin Tănase, în minutul 55, care a primit o pasă excelentă de la Man şi a profitat de ieşirea aiurea a portarului Santos.

Partida a părut mai mult una amicală, iar atitudinea dezamăgitoare a steliştilor, care se află încă în lupta pentru titlu, putea fi taxată de Astra chiar în minutul 90+2. Total nemarcat, în şase metri, Cestor a trimis dezamăgitor, cu capul, pe lângă poarta lui Bălgrădean, spre dezamăgirea lui Costel Enache.

FCSB - Astra a fost o partidă demnă pentru un stadion gol şi nedemnă de mai multe rânduri într-o cronică.

VIDEO | FCSB - ASTRA 1-0 (Tănase 55)

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - M. Roman, I. Cristea, Planic, J. Morais - Nedelcu, L. Filip - D. Man, Fl. Tănase, Fl.Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, M. Balaşa, O. Morutan, I. Hora, F. Matei, R. Rusescu, F. Teixeira
Antrenor: M. Teja

Astra: M. Santos - Butean, Erico, Cestor, Radunovic - Balaure, R. Pires, R. Moise - Begue, Zoua, Alibec
Rezerve: Lazar - C. Dima, Biceanu, N. Roşu, Llullaku, Hambo
Antrenor: Costel Enache

Min. 90+2: OCAZIE IMENSĂ pentru Astra! Cestor, singur în careul de şase metri, trimite, cu capul, pe lângă.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 84: Alibec nu prinde cadrul porţii, cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Min. 64: Alibec scapă singur, în unghi, dar Bălgrădean iese bine şi respinge în corner.

Min. 55: GOOOL FCSB! Florin Tănase deschide scorul, după o pasă bună a lui Man.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 40: Şutul lui Butean, în forţă, este respins de Bălgrădean. Fază frumoasă pentru Astra.

Min. 38: După un început de meci alert, FCSB şi Astra traversează o perioadă în care cu greu se leagă 2-3 pase.

Min. 17: Reluarea lui Gnohere, cu capul, nu prinde ţinta.

Min. 10: OCAZIE IMENSĂ FCSB! Coman se descurcă bine în careu, dar şutul său trece puţin pe lângă poarta Astrei.

Min. 8: BARĂ FCSB! Şutul lui Dennis Man loveşte bara apărată de Santos.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 19:25 | Avem echipa de start a FCSB-ului. Mihai Roman este titular pe postul de fundaş dreapta, Romario Benzar fiind suspendat. Bălgrădean - M. Roman, I. Cristea, Planic, J. Morais - Nedelcu, Filip (C) - Man, F. Tănase, F. Coman - Gnohere. Rezerve: A. Vlad- Bălaşa, Moruţan, Hora, Rusescu, F. Matei, Teixeira.

Mai sunt patru etape până la finalul campionatului şi CFR Cluj are un avans de cinci puncte. Ceea ce înseamnă că şansele FCSB-ului la titlu sunt destul de mici. Însă ele s-ar apropia de zero dacă nu ia toate punctele cu Astra. Mihai Teja se află deja într-o situaţie delicată, după ce în etapa trecută a făcut doar 1-1 cu Viitorul.

În tur, FCSB şi Astra au lăsat loc de interpretări

În ultimii ani, FCSB a avut meciuri dificile cu Astra, dar în turul play-off-ului n-a avut prea mult de tras pentru acea victorie cu 2-0. Atunci, jucătorii lui Costel Enache au evoluat sub aşteptări şi au existat multe discuţii despre un aranjament, mai ales că Gigi Becali avea de recuperat bani de la Ioan Niculae.

Cei de la CFR Cluj, prin vocea lui Dan Petrescu, sunt şi acum suspicioşi: ”Ştiu că după primul meci nu aţi fost fericiţi de atitudinea Astrei şi vedem ce o să spuneţi după meciul ăsta”, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

  • FCSB - Astra, LIVE VIDEO, duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 3

Costel Enache a avut însă o replică civilizată la acuzele grave făcute de Dan Petrescu: ”Eu îl înţeleg pe Dan, e într-un moment în care presiunea e foarte mare, e în lupta pentru un obicetiv important. Cred că e un mesaj subliminal prin care vrea să ne motiveze sau să ne ţină mai atenţi în lupta cu celelalte competitioare. O să fiu foarte sincer. Nu cred că am jucat mai bine cu ei decât cu ceilalţi. Am făcut meciuri slabe în ultima perioadă.

Astra, o singură victorie cu FCSB în ultimele meciuri

Fosta campioană a României a fost în ultimele sezoane un adversar redutabil pentru FCSB. Mai ales în perioada Şumudică. De altfel, Astra a reuşit să câştige şi un titlu în faţa FCSB-ului. Însă, în ultima perioadă, FCSB se simte tot mai bine în meciurile cu echipa din Giurgiu. Astra are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, în returul sezonului regular, când s-a impus cu 1-0. În rest, FCSB a câştigat toate meciurile.

  • FCSB - Astra, LIVE VIDEO, duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 3

Costel Enache spune că Mihai Teja are la dispoziţie o echipă greu de învins, dar are încredere că jucătorii săi vor răsturna calculele: ”FCSB e o echipă care are potenţial, are jucători de calitate. Într-o seară bună, poate face minuni. Dar la fel de adevărat e că şi jucătorii mei sunt de un nivel calitativ foarte ridicat şi atunci când ei vor şi ştiu lucrul acesta, sunt imbatabili”, a spus antrenorul Astrei.

Cine transmite FCSB - Astra

Partida FCSB - Astra poate fi urmărite live pe Telekom Sport 3, duminică, de la 21:00. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro. Aşa cum Telekom Sport v-a obişnuit, partida va fi prefaţată de invitaţi de marcă.

Cote la FCSB - Astra

Echipa pregătită de Mihai Teja este considerată favorită certă, cu o cotă la victorie de 1.40, în timp ce Astra are 8.00 pentru meci câştigat. Giurgiuvenii au arătat însă o formă foarte slabă în play-off, unde au reuşit să câştige un singur meci. În schimb, în Cupa României sunt mult mai eficienţi, reuşind să se califice în finala Cupei României după ce a eliminat-o pe CFR Cluj cu 5-3 la general.

FCSB - Astra este LIVE VIDEO, duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 3.

Afla mai multe despre: fcsbastralive 

viewscnt
Articole similare