Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rămâne Claudiu Niculescu la CS Mioveni? Răspunsul tehnicianului şi explicaţiile acestuia privind ratarea promovării

VIDEO | Rămâne Claudiu Niculescu la CS Mioveni? Răspunsul tehnicianului şi explicaţiile acestuia privind ratarea promovării

Liga 2

Comentarii

Claudiu Niculescu, antrenorul lui CS Mioveni, a reacţionat după ce formaţia sa a ratat promovarea în Liga 1 ca urmare a rezultatelor din dubla manşă a barajului cu Chindia Târgovişte.

Niculescu şi-a felicitat jucătorii, spunând că în prima repriză formaţia sa a arătat la fel de bine precum Chindia Târgovişte, formaţie venită la baraj de pe ultimul loc din Liga 1. Tehnicianul consideră că golul primit la finalul primei reprize le-a afectat moralul elevilor săi.

”Da, din păcate nu doar o repriză. Am sperat şi în repriza a doua, dar acel gol (n.r. - primit în prelungirile primei reprize) a contat mult în economia jocului. Pentru că am început foarte bine jocul şi cred că în prima repriză nu s-a văzut absolut deloc diferenţa între noi şi echipa de prima ligă.

Am dominat, ne-am mai creat două-trei ocazii de a marca. Din păcate, am primit acel gol pe final de repriză şi s-a năruit munca de până atunci. Vreau să îmi felicit băieţii pentru că am ieşit onorabil din acest baraj. Au făcut tot ceea ce a depins de ei pentru a promova în Liga 1, din păcate nu a fost anul nostru.”, a declarat Claudiu Niculescu.

Fostul atacant al lui Dinamo apreciază că fotbaliştilor săi le-a lipsit şi norocul, nereferindu-se la meciul din seara aceasta, ci la întregul play-off din Liga 2.

”Au fost nişte zile grele, în special după acel eşec cu Petrolul. Au fost nişte zile negre pentru că e şi normal să fie aşa. Am ratat atunci o şansă mare de a promova, direct în prima ligă.

În unele momente ne-a lipsit chiar şi norocul. Nu în seara asta, ci pe durata întregului play-off. În nişte momente decisive ne-a lipsit şi norocul, dar asta e viaţa, ăsta este fotbalul. Suntem trişti, dar trebuie să ridicăm privirea din pământ şi să privim spre viitor. Să vedem ce vom face în viitorul apropiat.”, a adăugat Niculescu.

Referitor la posibilitatea de a pleca de la CS Mioveni, după ce a ratat promovarea, Claudiu Niculescu a spus: ”Eu am contract încă un an de zile, acum să vedem ce se va întâmpla zilele acestea. Dacă am venit, nu am venit pentru jumătate de an. Îmi doresc să rămân.”.

CS Mioveni a ratat promovarea în Liga 1, după ce a pierdut barajul cu Chindia Târgovişte. În tur, scorul a fost de 2-0 pentru târgovişteni, în timp ce meciul de astăzi (n.r.- miercuri) s-a terminat 1-1. Elevii lui Claudiu Niculescu au dat senzaţia că pot să întoarcă rezultatul din tur, după ce au deschis scorul în minutul 7 prin Hergheligiu. Golul lui Ivancic, din finalul primei reprize, le-a tăiat elanul celor de la Mioveni şi le-a adus liniştea jucătorilor Chindiei, fiind stabilit astfel scorul final al partidei.

 

Afla mai multe despre: claudiu niculescucs mioveniliga 1liga 2 

viewscnt
Articole similare