Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Rămâneţi la Dinamo?". Răspunsul lui Rednic după ratarea calificării în play-off: "E păcat! Am visat frumos"

VIDEO | "Rămâneţi la Dinamo?". Răspunsul lui Rednic după ratarea calificării în play-off: "E păcat! Am visat frumos"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, şi a ratat matematic orice şansă de calificare în play-off. Este al doilea an consecutiv în care "câinii" ratează o clasare în primele şase.

"Nu e nicio tragedie. Tragedie e când cade ăla cu avionul, a murit ăla, tragedii sunt nenorocirile care se întâmplă, tragedii sunt oameni bolnavi care nu se mai pot recupera. Nu e o tragedie, dar oricum e trist, nu vreau să zic că ruşinos, dar d al doilea an consecutiv în care Dinamo joacă în play-out. Normal că rămân în continuare. Şi în play-out şi la anul tot rămân. 
 
Păcat! Am visat frumos şi ne-am dorit foarte mult. Poate acolo am intrat şi noi în entuziasmul suporterilor şi n-am gândit faza aia, pentru că nu aveai voie, aveai 1-0, trebuia să nu riscăm. Sincer, îmi pare rău, mai ales pentru suporteri, pentru că au venit alături de echipă şi nu ştiu dacă au plecat dezamăgiţi, dar doar pentru acest lucru poate ar fi trebuit să fi fost, să fi avut...
 
Ce m-a deranjat este s-a văzut o mare diferenţă între cele două jocuri pe care le-am jucat până acum şi acest meci. Nu ştiu, poate şi presiunea, şi toată lumea a vorbit de şansa noastră, plus rezultatele care au fost în etapa asta ne-au făcut sarcina noastră un pic mai grea, dar noi trebuia să ne facem datoria, să câştigăm acest meci şi după aia vedeam ce se întâmpla" , a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dinamorednicfc botosaniplay off 

viewscnt
Articole similare