Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ramos, un nou gest josnic! Nemţii au descoperit că fundaşul l-a lovit intenţionat cu cotul în faţă pe Karius, înainte de golul lui Benzema

VIDEO | Ramos, un nou gest josnic! Nemţii au descoperit că fundaşul l-a lovit intenţionat cu cotul în faţă pe Karius, înainte de golul lui Benzema
Comentarii

Loris Karius a făcut cu Real Madrid cel mai slab meci din cariera sa la Liverpool, dar televiziunea germană a descoperit o fază care ar fi putut schimba foarte mult situaţia. Înainte să greşească la primul gol, portarul lui Liverpool a fost lovit în cap de Sergio Ramos.

Karius a fost cel mai contestat jucător după Real Madrid - Liverpool 3-1. Portarul german a greşit foarte grav la două dintre cele trei goluri marcate de Real Madrid. Benzema a deschis scorul după ce Karius a reţinut o minge, a vrut să o arunce imediat la un coechipier, dar i-a nimerit piciorul lui Benzema şi mingea a intrat în plasă. Faza s-a petrecut în minutul 40. Cu două minute mai devreme, o televiziune germană a descoperit o situaţie care ar fi putut schimba desfăşurarea lucrurilor.

În minutul 47, la o fază petrecută în careul lui Liverpool, Sergio Ramos este împins uşor de Virgil Van Dijk, fundaşul lui Real Madrid se îndreaptă înspre Karius, pe care-l loveşte intenţionat cu cotul în faţă. Portarul lui Liverpool a cerut ajutorul arbitrilor, dar aceştia n-au văzut însă faza.

Dar episodul ar fi putut schimba desfăşurarea lucrurilor. În primul rând, Sergio Ramos ar fi trebuit eliminat după ce l-a lovit cu pe Karius cu cotul în faţă. În al doilea rând, nemţii spun că portarul lui Liverpool ar fi putut fi bulversat de lovitura primită în cap, motiv pentru care a greşit la golul lui Benzema, marcat după doar două minute.

Afla mai multe despre: liverpoolreal madridkariusliga campionilor 

viewscnt
Articole similare