Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rangers - Bayer Leverkusen 1-3. Nemţii n-au avut milă de echipa lui Hagi junior! Ianis, trimis pe teren abia în minutul 68

VIDEO | Rangers - Bayer Leverkusen 1-3. Nemţii n-au avut milă de echipa lui Hagi junior! Ianis, trimis pe teren abia în minutul 68

UEFA Europa League

Comentarii

Ragengs a pierdut cu 3-1 meciul jucat pe teren propriu cu nemţii de la Bayer Leverkusen, în turul optimilor de finală Europa League. Havertz, Aranguiz şi Bailey au marcat împotriva echipei lui Ianis Hagi, în timp ce Edmundson păstrează speranţa vie pentru scoţieni. Steven Gerrard l-a ţinut pe bancă pe Ianis până în minutul 68. Românul a intrat bine, dar ajutorul său nu s-a concretizat pe tabelă.

LIVE VIDEO | Rangers - Bayer Leverkusen 1-3 (Edmundson 75 / Havertz 37 pen, Aranguiz 67, Bailey 88)

  • Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Edmundson, Barisic - Davis, Arfield, Kamara - Aribo, Morelos, Kent
  • Rezerve: Foderingham - Polster, Halliday, Katic, Ojo, I. Hagi, Kamberi
  • Bayer: Hradecky - Tah, Dragovic, Tabsoba - Aranguiz - Weiser, Havertz, Demirbay, Wendell - Diaby, Bellarabi
  • Rezerve: Ozcan - Paulinho, Bailey, Baumgratlinger, Palacios, Stanilewicz, Azhil

Min. 90+3: Final de meci pe Ibrox Park. Rangers pierde cu 3-1 turul din optimile Europa League şi va merge în Germania cu şansa a doua la calificare.


Min. 88: GOOOOOOOOOOLLLLLLLL LEVERKUSEN! Leon Bailey îşi întoarce un advesar în careu şi trage la colţul lung, fără speranţe pentru McGregor.


Min. 80: Ocazie Leverkusen! Aranguiz trage în transversală, direct din lovitură liberă!


Min. 78: Ocazie Rangers! Barisic trimite extrem de periculos din lovitură liberă. Mingea trece puţin pe lângă bara din dreapta porţii lui Hradecky.


Min. 75: GOOOOOOOOOLLLLLLL RANGERS! Tavernier centrează excelent din corner, Edmundson se înalţă excelent şi trimite în poartă. E revanşa perfectă pentru fundaşul care a provocat un penalty în prima repriză.


Min 68. Ianis Hagi este trimis în teren în locul lui Kamara.


Min. 67: GOOOOOOOOOOLLLLLLLL LEVERKUSEN! Charles Aranguiz înscrie şi îşi ia revanşa după faza de mai devreme. Chilianul trage puternic din careu, iar portarul McGregor e fără replică pe linia porţii. E 2-0 pentru nemţi pe Ibrox Park.


Min. 66: Ocazie uriaşă Leverkusen! Davies respinge in-extremis de pe linia porţii o minge trimisă din foarfecă de Aranguiz, după o minge bâlbăită de apărarea lui Rangers.


Min. 63: Ocazie uriaşă Rangers! Scoţienii recuperează o minge în interiorul careului advers, prin Kent, iar acesta pasează în faţa porţii pentru Morelos, care aştepta să marcheze, dar Tah respinge din faţa atacantului echipei lui Steven Gerrard. Tabsoba e cel care i-a făcut "cadoul" lui Kent.


Min. 55: Ocazie Rangers! Tavernier pătrunde şi îi pasează pe culoar lui Morelos, care primeşte în careu şi trage din prima, la colţul scurt, însă Hradecky e la post şi respinge în corner.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+1: Final de primă repriză pe Ibrox Park.


Min 39. Rangers cere de asemenea lovitură de la 11 metri.

Min. 37: GOOOOOOOOOOOLLLL LEVERKUSEN! Kai Havertz transformă cu siguranţă penalty-ul.


Min. 35: Penalty pentru Leverkusen! Aranguiz trimite o centrare din dreapta, din interiorul careului, dar Edmundson blochează mingea cu mâna. Arbitrul polonez Simon Marciniak are nevoie de VAR pentru a se lămuri şi dă penalty după ce merge să vadă cu ochii săi imaginile surprinse de arbitrajul video.


Min. 30: S-a scurs prima jumătate de oră din meciul din Scoţia, dar niciuna dintre echipe nu şi-a creat mari ocazii de gol. Lupta se dă la nivelul posesiei şi fiecare echipă încearcă să domine mijlocul terenul în încercarea de a-şi crea şanse de a marca.


Min. 8: Ocazie Leverkusen! Wendell centrează din stânga, Havertz reia cu capul defectuos, iar mingea ajunge la Bellarabi, care trage în blocaj.


Min. 1: A început meciul!


21:07 Ianis, doar rezervă! Steven Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Hagi junior. Avem echipele de start!


Rangers şi Bayer Leverkusen se întâlnesc în optimile Europa League. În 16-imi, scoţienii i-au eliminat pe cei de la Braga, în timp ce germanii au învins tot o echipă din Portugalia, FC Porto. 

UPDATE: 21:55 Nemţii au anunţat că partida retur, cu Rangers, se va juca fără spectatori. Momentan, meciul de la Glasgow nu are asemenea retricţii.


Suporterii lui Rangers au fost înştiinţaţi de modul în care va decurge partida cu Leverkusen din punct de vedere sanitar. Clubul a instalat dispozitive cu gel pentru igenizarea mâinilor în toate toaletele publice de la stadion.

Fanii vor primi informaţii legate de prevenirea coronavirusului chiar şi în stadion, pe giganticele ecrane de pe Ibrox, dar şi în programul de meci.

Tot pe site-ul lui Rangers, suporterii care vor veni la meci au primit următoarele sfaturi:

  1. să îşi acopere gura şi nasul cu o batistă sau cu mâneca (nu cu mâinile) atunci când tuşesc sau strănută
  2. să îşi spele întotdeauna mâînile când ajung acasă sau la muncă, cu apă şi săpun timp de minim 20 de secunde
  3. să folosească gelul dezinfectant dacă apa şi săpunul nu sunt la îndemână
  4. să arunce imediat la gunoi şerveţelele sau batistele şi să se spele imediat pe mâini
  5. să încerce să evite contactul apropiat cu personanele care dau semne de gripă

O altă veste proastă pentru fani este că, în urma instrucţionilor din parte autorităţilor, Rangers a primit ordin să evite contactul cu suporterii. Din acest motiv, fotbaliştii au interzis la sesiunile de fotografii sau autografe. 

  • Rangers - Leverkusen va fi transmis în direct pe Telekom Sport 2, joi, de la ora 22:00 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscoronavirusleverkuseneuropa leagueianis hagi rangers bayer leverkusenvideo ianis hagivideo ianis hagi bayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare