Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid 3-1 Chiajna. Prima victorie pentru elevii lui Pancu în Liga 2. Atmosferă incredibilă în Regie

VIDEO | Rapid 3-1 Chiajna. Prima victorie pentru elevii lui Pancu în Liga 2. Atmosferă incredibilă în Regie

Liga 2

Comentarii

În etapa a doua din Liga 2, Rapid a câştigat primul meci din acest sezon, 3-1, cu Concordia Chiajna, în direct la Telekom Sport 1.

Meciul dintre Rapid şi Concordia a creat o atmosferă incredibilă în Regie. Imnul Rapidului s-a auzit din nou cu pasiune. 
Pe teren, oaspeţii au lovit însă primii: Albu a deschis scorul pentru Concordia. Nu a durat mult bucuria ilfovenilor. Hlistei a reuşit dubla în doar 5 minute. Mai întâi a restabilit egalitatea din penalty şi apoi a dus-o pe Rapid în avantaj. Până la pauză, echipa lui Pancu a mai marcat o dată, prin Vlada, iar acesta a fost şi scorul final al meciului. 
 

Echipele de start

Rapid: Drăghia - Voicu, Manole, Mallo, Demici - Lazăr, Sefer, Jorza - Labeau, Drăghiceanu, Hlistei

Chiajna: Grab - Paliu, Albu, Dobrosavlevici, Fota - Bărbulescu, Lucian Ion - Ciucureanu, Neagu, Ivanovic - Bari


Giuleştenii au remizat în prima etapă a noului sezon atunci când au jucat tot pe teren propriu. A fost o remiză albă în faţa Farului, formaţia antrenată de Ianis Zicu. Acum rapidiştii vor întâlni una dintre retrogradatele stagiunii precedente din Liga I. Este vorba despre Concordia Chiajna, ilfovenii care au debutat cu un succes, în faţa celor de la Daco Getica, scor 1-0, în urmă cu o săotămână. 

  • LIVE VIDEO | Rapid - Concordia, sâmbătă, ora 15:30, Telekom Sport 1

Cele două echipe sunt legate de un episod petrecut în urmă cu şase ani, atunci când Rapid şi Concordia au fost faţă în faţă într-un baraj "inventat" la vremea respectivă de către FRF. Alb-vişinii aveau să câştige atunci, dar rezultatul nu a mai contat pentru că după ce apelul Chiajnei la TAS a fost admis trupa din Grant a fost retrogradată din prima divizie, iar locul ei a fost luat chiar de ilfoveni. 

Afla mai multe despre: rapidconcordia chiajnapancuregieliga 2 

viewscnt
Articole similare