Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid a câştigat şi a încheiat anul pe podium, Pancu a continuat răfuiala cu oamenii din club: "Există probleme interne! Poate unii cred că sunt arogant". Vin intăririle pentru giuleşteni, în iarnă

VIDEO | Rapid a câştigat şi a încheiat anul pe podium, Pancu a continuat răfuiala cu oamenii din club: "Există probleme interne! Poate unii cred că sunt arogant". Vin intăririle pentru giuleşteni, în iarnă

Rapid

Comentarii

Rapid a încheiat anul pe podiumul Ligii 2, după ce a câştigat cu 3-1 împotriva Chiajnei, iar Daniel Pancu (42 de ani) s-a declarat mulţumit de succesul obţinut, unul meritat în opinia sa. Antrenorul giuleştenilor a dezvăluit, apoi, că există probleme interne la club, din cauza cărora echipa nu a mers tot timpul bine. "Pancone" crede foarte tare în promovarea alb-vişiniilor în Liga 1 şi a anunţat că Rapidul va face transferuri.

Pancu spune că nu se gândeşte să renunţe la postul său. "Rapid trăieşte datorită suporterilor, asta e clar. Dacă nu erau ei în acest tur plus două etape, nu ştiu unde am fi fost exact. Un mare merit îl au în tot ce s-a întâmplat, pentru că nu au cedat, nu s-au comportat cum s-au comportat alţii pe la alte cluburi de tradiţie şi principalul merit pentru care Rapid nu este acum pe locul 10, de exemplu, este al suporterilor.

E o victorie normală astăzi, în faţa unei echipe în proces de transformare. În acest sezon au plecat ca o pretendentă la promovare, au păstrat mulţi jucători din Liga I. Pe parcurs nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar astăzi cred că diferenţa de valoare a fost clară de partea noastră şi victoria e absolut meritată.

Sunt multe probleme interne. Eu v-am mai spus acum câteva etape, poate o să vorbesc la un moment dat, pentru că nu am fost uniţi. Aici e clar, nu am fost uniţi, nu am gândit la fel. 38.43 Eu unul am spus la început de campionat că avem cea mai bună echipă, s-au întâmplat lucruri pe parcurs... încă o dată vă spun, meritul e al suporterilor că Rapid este în acest moment pe locul trei.

Anul a fost fantastic în prima parte, pentru că am promovat din liga a treia în liga a doua. Acum pe final iar au fost multe jocuri reuşite, echipa s-a exprimat foarte bine în jocurile importante mai ales, în special în derbiuri.  Deci e clar că există potenţial. Important este să nu mai repetăm greşelile din această parte în retur, să ne reglăm problemele de bucătărie internă, pentru că au fost lucruri în neregulă. Eu în multe momente m-am simţit hăituit"
, a spus Pancu, după meci.

Pancu: "Poate unora li se pare că sunt arogant"

Apoi, antrenorul şi-a continuat discursul dur: "Poate unora li se pare că sunt arogant. Nu sunt, sunt o persoană foarte umilă, smerită. Doar că sunt născut în zodia leu şi răspund foarte repede. În rest, sunt educat, respect pe toată lumea, dar cine nu mă respect, mă simt nevoit întotdeauna să îi răspund. 40.10 Oricum, felicitări suporterilor şi jucătorilor, s-au comportat extraordinar, au reacţionat de o manieră extraordinară la tot ce a însemnat contestări din partea unei părţi a suporterilor, din partea unei părţi a mass-mediei, din partea unei părţi a conducerii. Eu le-am transmis totdeauna că pentru mine sunt cei mai buni din această ligă şi în multe momente au demonstrat acest lucru. Pentru mine sunt nişte eroi.

Eu am fost singurul care în vară am vorbit despre promovare. Nimeni, la nivel declarativ, din clubul Rapid, nu a vorbit despre promovare. Am pus presiune pe absolut toată lumea. 40.50 A fost un proces de accelerare a maturizării , de rezistenţă la presiune pentru jucători, pentru că eram conştient că trebuie să trecem prin momente foarte grele,  să suferim foarte mult pentru a deveni mai maturi şi mai pregătiţi pentru retur. 41.03 Practic, o promovare sau un campionat câştigat se joacă în retur, în partea a doua.

(n.r - Tu continui? Că discursul e destul de dur) Nu, va trebui să rezolvăm anumite probleme. În mod normal, da, pentru că am contract şi mi-am propus să promovăm cu Rapidul. Nea Mircea nu a venit la meci, am vorbit cu el de dimineaţă, are nişte probleme de sănătate. Sciaticul mai exact, din ce mi-a spus. Mi-a transmis multă baftă, să ne adunăm toate energiile pentru a câştiga acest joc, pentru că este foarte important. Pentru mine ar fi aur să am o persoană ca nea Mircea în club, şi nu numai pentru mine. (n.r - Iei în calcul varianta să renunţi dacă nu se îndeplinesc nişte condiţii pe care le vei pune?) Nu, în acest moment nu iau în calcul decât să mă odihnesc bine în această vacanţă. Dar sunt nişte probleme pe care trebuie să le rezolvăm şi... obligatoriu rezolvate"
, a mai spus "Pancone".

În ceea ce priveşte transferurile, Pancu a spus: "Cu siguranţă, două - trei transferuri. Pentru că echipa, când a fost echipa aia lucrată de mine, echipa aia cu spiritul meu, cu organizarea mea şi a staffului, pentru că am parte şi de un staff profesionist, un staff dedicat, echipa a arătat foarte bine. Păcat că unii nu au avut încredere în ei, dar jucătorii le-au dat peste nas", a conchis tehnicianl alb-vişiniilor.

Rapid a încheiat anul 2019 pe locul trei în clasamentul din Liga 2, cu 35 de puncte, la trei lungimi de undă de liderul UTA (38) şi la două puncte în spatele Mioveniului (37), care e pe locul doi.

Afla mai multe despre: daniel panculiga 2rapidtransferuri 

viewscnt
Articole similare